Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi megcsalja a feleségét, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 22:08
13/34 A kérdező kommentje:
Asszem egy gerinctelen gyökér. 4 éve voltunk együtt, mikor megcsalt, de elmondta, úgy tűnt tényleg megbánta. Államvizsga előtt voltam, egy kis dühöngő hülye voltam. Ennek tudtam be. Aztán összeházasodtunk. Most meg újra megtette. Mért nem mondta el, ha valami nem klappolt? Változtattam volna. Tényleg. Nagyon szerettem.
2013. júl. 4. 22:16
14/34 anonim válasza:
Dobd ki a tetűt! Mást ugyse nagyon tudsz csinálni. Elitelem én is az ilyet pasiként. Csaltak meg engem is, ráadasul egy drogos sittes kocsoggal :) én is elég szarul éreztem magam.
15/34 A kérdező kommentje:
Basszus itt van a két gyerek. Kinek kellek így. Egy hülye vagyok, hogy hozzámentem. Persze megint megy a fogadkozás..
2013. júl. 4. 22:20
16/34 anonim válasza:
Nem mindenki...
De te pont kifogtad.
17/34 anonim válasza:
Nem mind. De gondolom, ezt te is sejted.
18/34 anonim válasza:
Néha nyelni kell.
Nem lehet mindent felrúgni. Vannak ilyen dolgok.
32/f
19/34 anonim válasza:
Nem mindenki, de te pont kifogtál egy ilyet...
20/34 anonim válasza:
És az megint mennyit ér majd? Ugyse változik meg, de ezt neked kell eldönteni. En kivágnam mint a taknyot. Fél a köcsög, hogy egyedül marad és nem lesz aki körbe ugrálja, ezért a nagy teperés.
Az meg, hogy van két gyerek, még nem jelenti azt, hogy nem találsz pasit. Ez neked is csak egy időhúzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!