Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ennyire szerencsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire szerencsétlen? Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Tudom, korai még 17 évesen ilyeneket mondani, de egyszerűen elegem van a párkapcsolatokból! Eddig 3 barátom volt, az egyik túl messze lakott, a másiknak csak szex kellett, a harmadik meg egy istenért sem tudott eljutni hozzám, pedig alig 80 km választ el minket. Mindig csak akkor találkoztunk ha én mentem el hozzá. Most is úgy volt, hogy holnap jön és állítólag kórházban van a lába miatt -ugyanis sokszor műtötték már és focizik. Szóval ez is olyan érdekes dolog h fáj a lába, mégis focizik... úgyhogy elegem lett ebből is. Szerintetek velem van a baj, mit csinálok rosszul?

2012. szept. 14. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
hát basszus bocs h ilyet mondok de tényleg szerencsétlen vagy.
2012. szept. 14. 17:30
 2/10 TOMAtm ***** válasza:
ezt most csak azért irod mert nem jön a pasid.am meg 80 km az még egy óra sincsen kocsival(de még egy fél se ha én vezetek).ha ez ekkora gáz akkor tényleg gond van.
2012. szept. 14. 17:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Jaj de bírom az ilyen gyökereket, mint te...-.-" képzeld erre már én is rájöttem! Ha nem tudtok normális tanácsokat adni, akkor lapozzatok tovább! köszi
2012. szept. 14. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:

attól függ jol mész te 80 km-ert.

vannak olyan útszakaszok ahol csak döcögsz 1-es 2-es majd 1-es 2-es mert káosz van az utakon.

2012. szept. 14. 17:34
 5/10 A kérdező kommentje:

ez az elsőnek szólt...

Kedves 2. az a baj, hogy ez már nem az első alkalom h megbeszéljük, hogy jön és nem jön. És nincs kocsija, de azt sem hiszem el, hogy nincs senki aki elhozhatná...

Na szóval, vonuljak zárdába, vagy adtok valami kézzel fogható tanácsot?

2012. szept. 14. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:

1-es vok.

szerintem kifogások hada...ha valakit szeretsz és van időd akkor eljutsz hozzá.

Szerintem egyszerűen vele hagyd abba. Nem tűnsz egy elveszett lánynak, nem hinném h ne találnál mást.

2012. szept. 14. 17:43
 7/10 Mókusgyilkos ***** válasza:

őőő nem fájhat vki lába időnként v változó intenzitással ? :) tanács: erőltess magadba némi anatómiai ismeretet meg empátiát :).

80km: az nem távkapcsolat neked ?:D beszéld meg a pasival h ha kiengedték akkor jöjjön el hozzád aztán ha nem akkor passz csinálsz amit akarsz de kétlem h egy 17 éves csaj ne lihegne túl ilyesmit szóval élek a gyanúperrel h nem arról van szó h már 20-30x elmentél hozzá ő meg még 1xse :D

2012. szept. 14. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyszerű! Dobd ki és keress olyat aki mindent megtenne egy lányért. Pl Én. :))
2012. szept. 14. 18:19
 9/10 A kérdező kommentje:
köszöönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2012. szept. 14. 19:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Fúúú, micsoda probléma, te legalább már kellettél volna valakinek. Én még egy lánynak sem kellettem, örülj, h pin@ vagy, legalább mindig lesz szexben részed, te kis mázlista. :D
2012. szept. 14. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!