Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányokkal szerencsétlen, nem jó pasi srácok többségét nem is zavarja, hogy nem nagyon van esélye a jobb csajoknál?
Szerintem arra gondol, hogy valakin látszik, hogy különösebben egyáltalán nem érdekli a csajozás, és ez látszik a külsején is.
Az öltözködés és az ápoltság.
Lehet furán hangzik, de valakinek az elsődleges prioritása az ösztöndíj és a jó eredmények az egyetemen. Egy csaj pedig elképzelhetően valamilyen szintig hátráltatná, ráér még csajozni, gondolom ezt érzi, ezért leszarja a külsejét.
Vannak a gyíkok és a kockák akiknek még a farkuk sem áll fel, rájuk gondolsz?
Aki akar nőt az tesz érte, akinek nem látni a fejét a ragyától az meg magára vessen
Én is ismerek ilyeneket, de leszarom őket, és inkább kerülöm a társaságukat, minthogy minden szünetben meghallgassam hogy tegnap wowban a lvl 80 paladinjukkal milyen jót kockultak.......
Szánalmasak, és nem is érdekli őket semmi más
Zavarná őket, ha sokat gondolnának rá, de mivel nem érdemes ezen agyalniuk, így nem is teszik, inkább foglalkoznak egyéb ügyeikkel.
31F
"Szerintem arra gondol, hogy valakin látszik, hogy különösebben egyáltalán nem érdekli a csajozás, és ez látszik a külsején is. Az öltözködés és az ápoltság."
Én például azért nem ügyelek jobban az öltözködésemre, mert nem nagyon tudom, mit kéne vennem, hogy jobban nézzek ki. Nincs semmi érzékem a divathoz, és nincs senki, aki ebben segítene. Úgyhogy marad a natúr kinézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!