Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 25 évig szerencsétlen volt a nőknél, ne is számítson később jobb sorsra?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 12:52
2/13 anonim válasza:
Hát ha azt vesszük, hogy úgy átlagban számolva 14 évesen kezdett elcsajozni, tehát közel 40 évesen is még mindig 0%-os a sikerélménye... Nem tudom, nehéz ügy.
3/13 A kérdező kommentje:
Sose csajoztam igazán aktívan. De valahogy nincs is önbizalmam ehhez már, hogy elkezdjem egyáltalán.
2013. febr. 16. 12:58
4/13 A kérdező kommentje:
Számomra is nyomasztó, hogy még a végén kénytelen leszek prostituáltakhoz járkálni, mert semmilyen sikerélményem nem volt a nőknél soha. Ahhoz sajnos túl gyáva vagyok, hogy öngyilkos legyek, pedig lehet, hogy az célszerűbb lenne, mint magányosan tengődve leélni egy egész életet úgy, hogy irígykedve, mocskolódva nézem a boldog párokat.
2013. febr. 16. 13:00
5/13 anonim válasza:
Kérdező valahol biztos elrontod az ismerkedést. Ha van kedves levelezni írj pár dolgot magadról, hátha tudok segíteni. Nem ismerkedési célzattal! Foglalt vagyok.
6/13 anonim válasza:
Nekem is dobhatsz privit!
Én ffi vagyok, szal okosan!
7/13 anonim válasza:
Ha aktívan és tudatosan tesz a sikerért, akkor rövid idő alatt simán jobb lesz az ismerkedésben, mint azok, akik mondjuk 14-15 éves koruk óta csajoznak (de nem látják át a folyamatot, és fogalmuk sincs, mitől sikeresek a nőknél, csak néha összejött nekik valami).
8/13 anonim válasza:
Már ne számíts semmi jóra. Nyerj a lottón.
10/13 kakas szilvia válasza:
onbizalom nelkul ne menj sehova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!