Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsétlen vagyok a lányok előtt, mindig beégek. Mit csinálhatnék ezzel? 16/F
Hat nemtom.. Ugy igazandibol, azt tudom mondani hogy vigyel magaddal asot..
Hogy elasd magad!:)
ja gyakorolj barát lányokon. ÉPPENSÉGGEL én most pont ezt csinálom,, valami lánnyal levelezek, de kétlem hogy komoly lesz a dologból, de valamennyien tapasztalat mindenképp.
Egyébként nyugi én se tudom mit mondjak illetve most írjak, csak ilyen alap kérdések mit csinál stb.. hát nagy tudomány, aztán csak lesz valami téma. Meg fogalmam sincs mit lehet kérdezni, mi hülyeség pl régóta akar már kapcsolatot stb??
Ja sőt van egy másik lány is, neki is majd este írok valamit, hogy jön e bringázni. Az amúgy sajna benne van a pakliban hogy nem jön be x dolog, de mondjuk mondták nem kell drasztikusan fel fogni, ha x dolog épp nem vált be ez van. Nem máris ÁÁ NEM SZERET MINDENNEK VÉGE
Ezzel pl a beégésekre is célzok, úgyse fog csak úgy elmúlni magától majd ha már többet beszéltél velük stb akkor majd igen, addig meg így kell boldogulni amíg jobb nem leszel ihihihih^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!