Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy tök szerencs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy tök szerencsétlen vagyok párkapcsolat terén? 26 leszek, és nemvolt egy komoly kapcsolatom sem.

Figyelt kérdés

Pedig jó megjelenésem van.

De mindig azt érzem annál aki foglalkoztatna hogy mindig a nőiesebb nagyon szép lányokra mennek,vagyha nem is...mindig kevésnek érzem magam.

2012. szept. 4. 21:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Rossz körökben ismerkedsz.
2012. szept. 4. 21:16
 2/24 anonim ***** válasza:
Hát egy nő azért nő, hogy nőies legyen. Engem is a nőiesség vonz és nem a mindenbe beleokoskodó arrogáns típus. Ezzel nem azt mondom, hogy te ilyen vagy, csak egy példa volt:) 24F
2012. szept. 4. 21:16
 3/24 A kérdező kommentje:
ja én nem okoskodok bele mindenbe csak szeretek nyiltan beszélni, de ez sok pasinak nem megy:)
2012. szept. 4. 21:19
 4/24 anonim ***** válasza:
miben vagy te kevésbé nőies?
2012. szept. 4. 21:21
 5/24 anonim ***** válasza:
Mit jelent a nyílt beszéd nálad?
 6/24 anonim ***** válasza:
Mert csak a legjóképűbb pasikat veszed észre, náluk pedig nagy a konkurencia.
 7/24 A kérdező kommentje:
Én a jóképűeket?:) Dehogyis:) Nagyon nem:)
2012. szept. 4. 21:22
 8/24 ASOT ***** válasza:

nem vagy egy kicsit beburkolva?

nem lehet h valahogy ellenszenves a kisugárzásod, "hogy ide ne merj jönni mert leharapom a f@szodat"

avagy van egy berlini fal körülötted és ez eléggé észrevehető és nem próbálják meg ezt átmászni az illetők??

ha bár 26 éves nő létedre ez elég problémás, valami gond biztos van veled, és ez valahol az agyadban játszódik le, ami kihat a külső viselkedésedre is.

2012. szept. 4. 21:23
 9/24 A kérdező kommentje:
Ja lehet csak túl kritikus vagyok magammal...de én nemigazán hordok szoknyát...nincs egyenes hosszú hajam, szép műkürmöm sem...ruhát sem annyira hordok, inkább sportosabb de nőies vagyok elvégre
2012. szept. 4. 21:23
 10/24 A kérdező kommentje:

:D hát azért szerintem nincs olyan durva "kisugárzásom"...csak türelmetlen vagyok, meg sok pasi tényleg a szexre megy, most nem azt mondom hogy hónapokat várjon az illető..meg szexkapcsibol is alakulhat ki komolyabb...

nem tudom, biztos hogy velem van a gond..szerintem az önértékelésemmel

2012. szept. 4. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!