Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy tök szerencsétlen vagyok párkapcsolat terén? 26 leszek, és nemvolt egy komoly kapcsolatom sem.
Pedig jó megjelenésem van.
De mindig azt érzem annál aki foglalkoztatna hogy mindig a nőiesebb nagyon szép lányokra mennek,vagyha nem is...mindig kevésnek érzem magam.
nem vagy egy kicsit beburkolva?
nem lehet h valahogy ellenszenves a kisugárzásod, "hogy ide ne merj jönni mert leharapom a f@szodat"
avagy van egy berlini fal körülötted és ez eléggé észrevehető és nem próbálják meg ezt átmászni az illetők??
ha bár 26 éves nő létedre ez elég problémás, valami gond biztos van veled, és ez valahol az agyadban játszódik le, ami kihat a külső viselkedésedre is.
:D hát azért szerintem nincs olyan durva "kisugárzásom"...csak türelmetlen vagyok, meg sok pasi tényleg a szexre megy, most nem azt mondom hogy hónapokat várjon az illető..meg szexkapcsibol is alakulhat ki komolyabb...
nem tudom, biztos hogy velem van a gond..szerintem az önértékelésemmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!