Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy tök szerencsétlen vagyok párkapcsolat terén? 26 leszek, és nemvolt egy komoly kapcsolatom sem.
Pedig jó megjelenésem van.
De mindig azt érzem annál aki foglalkoztatna hogy mindig a nőiesebb nagyon szép lányokra mennek,vagyha nem is...mindig kevésnek érzem magam.
ne szabadkozz, ezt írtad, 'nőiesebb' lányokra mennek...
szerintem érdemes elindulni ezen a vonalon...
egy kapcsolatban elvégre nőnek kell lenned majd...
mitől félsz?
na és ez valóságban hol fordul elő veled? Szórakozóhelyek, az utcán a boltban vagy neten ismerkedsz?
Abszolút semmi kapcsolatod nem volt még? Ha volt mennyi volt a leghosszabb?
Esetleg szűz vagy e még?
Önértékeléseddel van a gond?? lehet talán....
Hol mikor milyen ismerkedések történtek veled??
szemeztetek aztán odament egy pasi, vagy nem is figyeltél egyikre sem és csak bumm odament hozzád egy?
Vagy zárkózott vagy? azt hiszed nem vagy olyan jó csaj mint a többi? vagy úgy érzed túl szexi vagy és csak szexre kellesz?
ezaz infod kevés ahhoz h kiderüljön mi a bibi :)
De egyáltalán nincsen zsánerem, teljesen különböző pasik tetszettek/tetszenek
aki érdekelne, az nem fordul felém komolyabb szándékkal
aki meg kevésbé az meg rámtapad!!vagy csak én gondolom rosszul:(
Alul..nem túl azt hiszem
Mitől félek?
Hát ezt igy nehéz megfogalmazni...
ha valakivel együtt lennék tartok attól hogy unalmas leszek neki elég hamar..vagy én megunom hamar az illetőt
meg alapból a bizalom
akiben meg tudom hogy megbizhatok az nem kihivás..és nem is tetszik az illető ha azt érzem..
ha meg nem bizok, akkor emg rögtön összehasonlítom más lányokkal magam, akik beszédesek, lazák...
lehet nem is való nekem kapcsolat
igen, tulajdonképpen tökéletesen levezetted a képletet, és az eredmény is korrekt így
ha bízom, az a baj, ha nem bízom, az a baj,
mindig lesz nálam szebb, érdekesebb
ezeket a korlátokat te állítod fel magadnak, te is bonthatod le, más nem fogja helyetted megtenni
most úgy tűnik, mintha te mindent megtennél azért, h legyen pasid, elmondod a felsoroltakat, és ezzel be is biztosítod magadnak, h ne lehessen, de az ellenkezőjét hangoztatod, mosod kezeidet
ez inkább egy belső munka lenne nálad, h ezeket a korlátaidat felold...meg merj nőiesebb lenni, merj önmagad lenni,
de ezt el lehet kezdeni randizgatásokkal kifelé élni, de ha benned ott marad a korlát, akkor hiába, mert folyton a saját egyenletedet vezeted le magadnak újra és újra ugyanúgy
26 évesen merj egy kicsit nagyon ugorni, mert ha még nem volt semmilyen kapcsolatod, akkor lemaradsz róla könnyen
nem azt mondom, h akárkivel, de ha belekalkulálod a csalódási faktort, akkor kisebbet fogsz pofára esni, és még jól is elsülhet a dolog
mert vagy összejön
vagy ha nem, akkor legalább tanultál belőle, h a következő már jobban menjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!