Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségemet és most bűntudatom van (? )
Szerintem meg aki kötelességnek érzi a szexet ne menjen férjhez. Egy embertől nem várható el, hogy több mint fél évig ne szeretkezzen. Miért is ne? Ha nem áll fent egészségügyi gond ez nem normális.
Ha a férjem nem feküdne le velem 7 hónapig, és nem adna rá semmilyen magyarázatot hiába kérdezem, kivágnám. A szex része egy párkapcsolatnak.
Én teljes mértékben megértelek kérdező!
Pár hónapja volt egy vetélésem,és a mütét óta mint ha nem is én lennék!
Egyáltalán nem kívánom a szexet!
Imádom a párom ha hozzám ér ha meg puszil,100% százalék hogy még mindig szeretem.
De ha szexről van szó egyszerűen minden bajom van!
volt olyan hogy 2hétig nem szexeltünk!azelőtt persze minden nap volt hogy többször is egynap!
Kb 2 hónapja elkezdtem gondolkodni,mi van ha meg fog csalni a szex hiány miatt????
Mert egy egészséges embernek szüksége van a szexre.
És ha tettszik ha nem,erőt veszek magamon és hetente 1-2 szer szexelünk!!
Én úgy gondolom,ha egy nő még szereti a párját,akkor igen is meg tudja hozni ezt az "áldozatott"érte.
Nekem elhiheted hogy nem egyszerű!
Szerintem a te párod,vagy nem szeret már és nem kíván,vagy amit elég sokan írtak hogy van neki valakije!
Üljetek le és próbáljátok meg megbeszélni!
Szia!
Megértem, hogy bűntudatod van, mert lehet is. Ha valami nem működik a többszöri megbeszélés után sem akkor vállni kell, nem pedig félrelépni, mert ezzel bemocskoltad a házasságodnak azt a részét is, ami tiszta volt! Gratulálok!
21/L
Mi az, hogy kutya kötelessége a nőnek szexelni a férjjel????
komolyan vannak itt nem normális emberek. Mintha a feleség a háziállattal lenne egyenlő.
Kérdező, szerintem döntsd el, hogy mit szeretnél, és hogy meddig tudsz bűntudatban élni. Az asszony tényleg nagyon fura, ha semmilyen épkézláb magyarázatot nem ad, az elutasításon kívül is furán viselkedik veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!