Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségemet és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségemet és most bűntudatom van (? )

Figyelt kérdés
Egy ideje nem működik a kapcsolatunk, nem akar már szexelni sem, nekem meg nagy szükségem van rá és már nem bírtam tovább. Ha legalább oka lenne amiért nem csinálhatjuk, akkor nem csaltam volna meg de állandóan jön a hülye kifogásaival és hiába próbálkozok nem sikerül. Nem gondoltam volna, hogy idáig fajulnak a dolgok. Én próbáltam helyrehozni a dolgokat de ő nem nagyon igyekezett. Mindig mindig mindent megteszek neki de már meguntam, hogy én sose azt kapom cserébe amit kérek, bezzeg régebben ő nyaggatott folyton. Elegem lett és egyik este elmentem pár haverommal szórakozni, kinéztem egy lányt és lefeküdtünk de már bánom. Mit tegyek? Szólnom kéne neki?

2013. febr. 11. 20:57
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Ha ez tényleg igaz, hogy mindent megpróbáltál ő sosem ér rá megbeszélni, akkor lehet abban valami hogy neki is van valakije. Komolyan kellene elé állnod és megkérdezni hogy van e valakije és miért nincs szex, illetve ha ő továbbra sem akar a dologgal foglalkozni akkor te keresel mást aki akarja.Ezt meg kellene mondanod.
2013. febr. 12. 10:49
 32/47 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem meg aki kötelességnek érzi a szexet ne menjen férjhez. Egy embertől nem várható el, hogy több mint fél évig ne szeretkezzen. Miért is ne? Ha nem áll fent egészségügyi gond ez nem normális.

Ha a férjem nem feküdne le velem 7 hónapig, és nem adna rá semmilyen magyarázatot hiába kérdezem, kivágnám. A szex része egy párkapcsolatnak.

2013. febr. 12. 10:52
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Iván, te vagy a kérdező????!!!!
2013. febr. 12. 13:28
 34/47 anonim ***** válasza:
miért?te meg a feleség?:)
2013. febr. 12. 13:30
 35/47 anonim ***** válasza:
Tudod hogy mondja a közmondás hazug ember hamarább mint a sánta kutyát.
2013. febr. 12. 13:39
 36/47 anonim ***** válasza:
67%

Én teljes mértékben megértelek kérdező!

Pár hónapja volt egy vetélésem,és a mütét óta mint ha nem is én lennék!

Egyáltalán nem kívánom a szexet!

Imádom a párom ha hozzám ér ha meg puszil,100% százalék hogy még mindig szeretem.

De ha szexről van szó egyszerűen minden bajom van!

volt olyan hogy 2hétig nem szexeltünk!azelőtt persze minden nap volt hogy többször is egynap!

Kb 2 hónapja elkezdtem gondolkodni,mi van ha meg fog csalni a szex hiány miatt????

Mert egy egészséges embernek szüksége van a szexre.

És ha tettszik ha nem,erőt veszek magamon és hetente 1-2 szer szexelünk!!

Én úgy gondolom,ha egy nő még szereti a párját,akkor igen is meg tudja hozni ezt az "áldozatott"érte.

Nekem elhiheted hogy nem egyszerű!

Szerintem a te párod,vagy nem szeret már és nem kíván,vagy amit elég sokan írtak hogy van neki valakije!

Üljetek le és próbáljátok meg megbeszélni!

2013. febr. 12. 14:54
 37/47 anonim ***** válasza:
5%

Szia!

Megértem, hogy bűntudatod van, mert lehet is. Ha valami nem működik a többszöri megbeszélés után sem akkor vállni kell, nem pedig félrelépni, mert ezzel bemocskoltad a házasságodnak azt a részét is, ami tiszta volt! Gratulálok!

21/L

2013. febr. 12. 15:21
 38/47 anonim ***** válasza:
63%
Amennyiben Te nem adtál semmi okot arra, hogy a feleséged így viselkedjen ne érezz bűntudatot. Egy ereje teljébenlévő férfinek kell a sex mint egy falat kenyér, ezt sok nő nem tudja megérteni. Egy éhes és/vagy sexuálisan frusztrált férfivel nem lehet mit kezdeni, egyszerű élőlények vagyunk :D
2013. febr. 12. 15:49
 39/47 anonim ***** válasza:
75%

Mi az, hogy kutya kötelessége a nőnek szexelni a férjjel????

komolyan vannak itt nem normális emberek. Mintha a feleség a háziállattal lenne egyenlő.

Kérdező, szerintem döntsd el, hogy mit szeretnél, és hogy meddig tudsz bűntudatban élni. Az asszony tényleg nagyon fura, ha semmilyen épkézláb magyarázatot nem ad, az elutasításon kívül is furán viselkedik veled?

2013. febr. 12. 16:19
 40/47 anonim ***** válasza:
Ez a "háziállatozás" megint olyan kisarkítása a dologoknak... Egy jól működő kapcsolatban igenis fontos, hogy a nő a férfi kedvére tegyen (és fordítva természetesen). Itt nem egy két napról vagy hétről van szó, hanem hónapokról, és nincs meg a "miért?".... ez nem normális! A szerelmet a barátságtól vagy más egyébb emberi kapcsolatoktól a sexualitás, az erotika, és a másik iránt érzett olthatatlan vágy különbözteti meg, és ezek együttese helyezi a kapcsolatot egy magasabb szintre. Ha megromlik a sexualitás megromlik a kapcsolat is. És mivel a nő legfontosabb feladata az "otthon melegének" a megteremtése, egy közeg fentartása ahova jó haza menni, jó élni és aktívan tevékenykedni. Ennek az alapja a kiegyensúlyozott és egészséges sexuális élet férfi és nő között, végeredményben igenis a nő egyik kötelessége, hogy a férjének ezt az igényét kielégítse. Ha hiányzik az intimitás az kihat az egész családra, kezdődnek a veszekedések, ingerlékenység stb... Nyilván nem arról van szó, hogy Mr.Őstulok haza megy, bekajál, beveri amit be kell aztán alszik a nő meg vágjon hozzá jópofát.... Ehhez partner is kell.
2013. febr. 12. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!