Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségemet és most bűntudatom van (? )
Figyelt kérdés
Egy ideje nem működik a kapcsolatunk, nem akar már szexelni sem, nekem meg nagy szükségem van rá és már nem bírtam tovább. Ha legalább oka lenne amiért nem csinálhatjuk, akkor nem csaltam volna meg de állandóan jön a hülye kifogásaival és hiába próbálkozok nem sikerül. Nem gondoltam volna, hogy idáig fajulnak a dolgok. Én próbáltam helyrehozni a dolgokat de ő nem nagyon igyekezett. Mindig mindig mindent megteszek neki de már meguntam, hogy én sose azt kapom cserébe amit kérek, bezzeg régebben ő nyaggatott folyton. Elegem lett és egyik este elmentem pár haverommal szórakozni, kinéztem egy lányt és lefeküdtünk de már bánom. Mit tegyek? Szólnom kéne neki?2013. febr. 11. 20:57
11/47 anonim válasza:
Akkor váljatok el! Hogyha ennyire nem megy, kár erőltetni. Főleg ilyen gerinctelen módon ahogy csináltad...
12/47 anonim válasza:
Annyiban igazad van ha ő nem tesz semmit az ügy érdekében, akkor megoldást kell keresni. DE NEM AZT HOGY MEGCSALOD!!! Mond el neki, jobb ha megszabadul egy ilyen gerinctelen alaktól...
13/47 anonim válasza:
Mondom én... okold tovább... az már nagyon megy.
14/47 anonim válasza:
Hány éve vagytok házasok? Miért nem akar szexelni veled,nem vagy gyengéd,- vagy tiszta ,esetleg nem szeret? Ha bánod a megcsalást akkor te viszont még érzel iránta valamit,-beszéld meg vele,hogy neked fontos az ő közelsége a testi kapcsolat,kedveskedj neki.Húsz éve élek házasságban és tudom,hogy nagyon sok múlik a nőn egy kapcsolatban,-nem lehet csak hobbiból megtagadni a szexet a szeretett férfitól.Megértem,hogy elgyengültél akkor este,bár nem tartom szép húzásnak.Mindenképp beszéld meg a dolgot a feleségeddel.
15/47 anonim válasza:
Én nem mondanám el. Megpróbálnám helyrehozni a kapcsolatunkat, felvázolva, hogy ha nem kapsz tőle semmit félre fogsz menni vagy elváltok. Keressen fel egy szexuálpszichológust, ha ilyen nagy a gond. Olyan nincs hogy felnőtt, egészséges (testileg, lelkileg!) ember nem kívánja hogy a szexet.
16/47 anonim válasza:
Mennyi ideje nem szexelt veled? -Ez fontos lehet...
17/47 anonim válasza:
Egy kapcsolatnak két emberről kell szólnia.Ha nem tudod vele megbeszélni a dolgokat,akkor így érthető is...Szerintem mond el neki és hátha észbe kap,hátra rájön hogy ő is elrontott pár dolgot és ezért kerested máshol amire szükséged van.
18/47 A kérdező kommentje:
8 éve vagyunk házasok, eddig minden rendben volt, pont ezért nem is értem az egészet. Konkrétan nem mondja, hogy miért nem akarja csak mindig kitalál valamit, hogy most ezért, most azért, nincs kedve, fáradt, éppen megvan, fáj a feje, beteg stb. Minden egyes alkalommal ezt játsszuk már kb 7 hónapja. Próbáltam már kedvesen beszélni vele de nem használ. Kérdeztem már tőle, hogy van-e valakije, azt mondta, hogy nincs.
2013. febr. 11. 21:52
19/47 anonim válasza:
Hát 7 hónap után szerintem teljesen tisztában van vele, hogy félrementél. Egyébként ha annyival nem tisztel meg, hogy elmondja ha esetleg baja van, vagy nem próbálkozik akkor teljesen megérdemelte.
20/47 anonim válasza:
Így azért már érthetőbb a dolog...-Kérdezd meg tőle,mit szeretne?- Próbáltok változni és rendbe hozni a kapcsolatot vagy nincs értelme folytatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!