Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a feleségemet és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a feleségemet és most bűntudatom van (? )

Figyelt kérdés
Egy ideje nem működik a kapcsolatunk, nem akar már szexelni sem, nekem meg nagy szükségem van rá és már nem bírtam tovább. Ha legalább oka lenne amiért nem csinálhatjuk, akkor nem csaltam volna meg de állandóan jön a hülye kifogásaival és hiába próbálkozok nem sikerül. Nem gondoltam volna, hogy idáig fajulnak a dolgok. Én próbáltam helyrehozni a dolgokat de ő nem nagyon igyekezett. Mindig mindig mindent megteszek neki de már meguntam, hogy én sose azt kapom cserébe amit kérek, bezzeg régebben ő nyaggatott folyton. Elegem lett és egyik este elmentem pár haverommal szórakozni, kinéztem egy lányt és lefeküdtünk de már bánom. Mit tegyek? Szólnom kéne neki?

2013. febr. 11. 20:57
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
70%

Ha ennyire nem megy a részéről annak oka van.

Vagy te annyira megbántottad valamivel, hogy elment a kedve

Vagy kiszeretett belőled, és beleszeretett másba, és rosszul van ha hozzáérsz, mert mást kíván.

Vagy már van is valakije.

Nos, a szex a házasság része. Azt hiszem ez még régen is így volt. Ha nem kapod meg otthon, és nem vagy hibás, vagy nem mondja el hogy miben vagy hibás, akkor ne legyen lelkiismeret furdalásod. viszont így felesleges egy házasságot fenntartani. Ha nincs gyerek, szerintem érdemes elválni. Minek együtt lenni? nyilvánvalóan már nem vagytok egymás társai.

34/N

2013. febr. 11. 22:17
 22/47 anonim ***** válasza:
26%

8 év házasságot dobtál 7 hónap szexhiány miatt! Van értékrended! Nem semmi! Fejlett a kommunikációd is, ha 7 hónap alatt nem jutottatok el egy "leülős megbeszélésig", és kreatív is lehetsz, ha udvarolni sem megy már. Végülis minek , nem? Elvetted, a minimum, hogy szétrakja neked, amikor akarod. Igazad is van! Keress mást mellé, az megoldja a gondjaid!

Annyira felháborítanak az ilyen emberek, hogy arra szavak sincsenek! 7 hónap szexhiány, és képes vagy szembeköpni. Mázli, hogy nem volt veszélyeztetett terhes! Az lett volna csak a kín...

2013. febr. 11. 23:07
 23/47 A kérdező kommentje:
Igen. Próbáld ki milyen, hogy egyik pillanatban még kíván, a másikban eltol magától és sokáig nem érhetsz hozzá, közben melletted van és meghalsz érte de eltol magától. Mondom, hogy ha lenne konkrét oka akkor nem tettem volna meg. Ha terhes vagy beteg lenne akkor megérteném. De egyikről sem tudok. Egyáltalán hogy bírja még? Szerintem is van még valakije. Én kérdeztem a dologról, ő nem válaszolt. Akkor szerintem nem én vagyok a hibás. Vagy szólhatna, hogy hol hibáztam.
2013. febr. 12. 00:20
 24/47 anonim ***** válasza:
Jó, megcsaltad egyszer. Ezzel most elleszel egy darabig. De hogyan tovább?
2013. febr. 12. 01:08
 25/47 anonim ***** válasza:
7hónap nagy idő,főleg semmi baja és főleg tenni sem tesz a kapcsolatotokért.Nem kell a nőket félteni,vagy rég kiábrándult belőled, vagy más hová jár ő is.Ne legyen lelki ismeret furdalásod.Sőt menj repetázni,nem fogadtál cölibátust.ha szólsz még ő lesz halálosan megsértődve,ha eddig nem váltál majd akkor fogsz.ja és nő vagyok
2013. febr. 12. 05:26
 26/47 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy van valakije,vagy valamiért nem vonzódik hozzád.Vagy valami súlyos lelki problémája van,mint a depresszió.Semmi nem történik ok nélkül.Ha egyébként minden rendben van,akkor én nem csaltam volna meg a helyedben.
2013. febr. 12. 08:54
 27/47 anonim ***** válasza:
40%
Ezek nem normálisak!!!Ilyen hosszú idő szex nélkül egy házasságban!!Tuti,hogy a nőt d*gja más már régóta.Hát szerintem jól tetted.33/N
2013. febr. 12. 09:43
 28/47 anonim ***** válasza:
27%

Úgy látom kapod az ívet a sok(okos)nőtől.

Csak itt az senkinek sem jut eszébe,hogy a nők(feleségek) milyen idiótán tudnak viselkedni a párkapcsolatokban.

Itt most nem csak a férfit kell szídni.

A nőnek kutya kötelessége lenne szexelni az urával!!

Hiszen ez hozzátartozik a házastársi élethez_!!!

Ha egy férfi megkapja a szexet,akkor esze ágában sincs félremenni.

Így ne csodálkozzunk azon,hogy a kedves kérdező megunta a dolgot és vágyott már a szexre.

32/N

2013. febr. 12. 09:59
 29/47 anonim ***** válasza:
Már majdnem elveszítetted, ha elmondod lehet teljesen elveszíted. Lehet erre játszod mindezidájig...soha nem tudhatod. Azt hiszem a kapcsolatotok nem akkor halt meg, amikor megcsaltad, bár ezért nem lehetsz büszke magadra..
2013. febr. 12. 10:37
 30/47 anonim ***** válasza:
69%

"A nőnek kutya kötelessége lenne szexelni az urával!!"

Mondom én! Elvetted, hát kötelessége szétrakni, akár tisztel még téged, akár nem. Minden éremnek két oldala van. Te sem vagy jobb, mint ő! Sőt, jelen pillanatban mélyebbre süllyedtél! Szidod és vádolod. De kinek a farka ment félre? Mert az, hogy csalással vádolod, miközben te is csalod, baromi nagy magyarázat!

Talán fel kellene nőni egy házassághoz, mielőtt felnőttnek hiszitek magatokat. Olyan nincs, hgoy valaki nem válaszol. CSak olyan,h ogy valaki túl puha p*cs ahhoz, hogy megbeszélje a problémáit. Én, ha valakivel meg akarok beszélni valamit, megteszem. Nem értem, hogy közel egy év alatt hogy nem sikerült? Szerintem csak akarni kell. Ahogy ti a problémáitokat kezelitek, szánalmas. Nem védem én a nőt, tökéletesen megérdemlitek egymást! Csak ennek így semmi értelme. 1% esélyetek sincs, amíg ki nem nyitjátok végre a szátokat. És ne mondd nekem, hogy bezzeg te megpróbáltad, csak ő nem akarta! Ugyanmár! Fogod, lenyomod egy székbe, leülsz vele szembe és kimondod, amit ki akarsz! Ennyi.

2013. febr. 12. 10:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!