Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségemet és most bűntudatom van (? )
Ha ennyire nem megy a részéről annak oka van.
Vagy te annyira megbántottad valamivel, hogy elment a kedve
Vagy kiszeretett belőled, és beleszeretett másba, és rosszul van ha hozzáérsz, mert mást kíván.
Vagy már van is valakije.
Nos, a szex a házasság része. Azt hiszem ez még régen is így volt. Ha nem kapod meg otthon, és nem vagy hibás, vagy nem mondja el hogy miben vagy hibás, akkor ne legyen lelkiismeret furdalásod. viszont így felesleges egy házasságot fenntartani. Ha nincs gyerek, szerintem érdemes elválni. Minek együtt lenni? nyilvánvalóan már nem vagytok egymás társai.
34/N
8 év házasságot dobtál 7 hónap szexhiány miatt! Van értékrended! Nem semmi! Fejlett a kommunikációd is, ha 7 hónap alatt nem jutottatok el egy "leülős megbeszélésig", és kreatív is lehetsz, ha udvarolni sem megy már. Végülis minek , nem? Elvetted, a minimum, hogy szétrakja neked, amikor akarod. Igazad is van! Keress mást mellé, az megoldja a gondjaid!
Annyira felháborítanak az ilyen emberek, hogy arra szavak sincsenek! 7 hónap szexhiány, és képes vagy szembeköpni. Mázli, hogy nem volt veszélyeztetett terhes! Az lett volna csak a kín...
Úgy látom kapod az ívet a sok(okos)nőtől.
Csak itt az senkinek sem jut eszébe,hogy a nők(feleségek) milyen idiótán tudnak viselkedni a párkapcsolatokban.
Itt most nem csak a férfit kell szídni.
A nőnek kutya kötelessége lenne szexelni az urával!!
Hiszen ez hozzátartozik a házastársi élethez_!!!
Ha egy férfi megkapja a szexet,akkor esze ágában sincs félremenni.
Így ne csodálkozzunk azon,hogy a kedves kérdező megunta a dolgot és vágyott már a szexre.
32/N
"A nőnek kutya kötelessége lenne szexelni az urával!!"
Mondom én! Elvetted, hát kötelessége szétrakni, akár tisztel még téged, akár nem. Minden éremnek két oldala van. Te sem vagy jobb, mint ő! Sőt, jelen pillanatban mélyebbre süllyedtél! Szidod és vádolod. De kinek a farka ment félre? Mert az, hogy csalással vádolod, miközben te is csalod, baromi nagy magyarázat!
Talán fel kellene nőni egy házassághoz, mielőtt felnőttnek hiszitek magatokat. Olyan nincs, hgoy valaki nem válaszol. CSak olyan,h ogy valaki túl puha p*cs ahhoz, hogy megbeszélje a problémáit. Én, ha valakivel meg akarok beszélni valamit, megteszem. Nem értem, hogy közel egy év alatt hogy nem sikerült? Szerintem csak akarni kell. Ahogy ti a problémáitokat kezelitek, szánalmas. Nem védem én a nőt, tökéletesen megérdemlitek egymást! Csak ennek így semmi értelme. 1% esélyetek sincs, amíg ki nem nyitjátok végre a szátokat. És ne mondd nekem, hogy bezzeg te megpróbáltad, csak ő nem akarta! Ugyanmár! Fogod, lenyomod egy székbe, leülsz vele szembe és kimondod, amit ki akarsz! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!