Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha igazán szeretsz valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán szeretsz valakit, akkor miért gond, ha megcsal téged?

Figyelt kérdés

A valódi szeretet önzetlenségen alapul. Ami neki jó az neked is jó.

Ha a tartós kapcsolatodnak attól jobb lesz élete, hogy másokkal is lefekszik, az miért gond számodra?

2013. jan. 10. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
én nem haragszom ha valaki megcsal, mosolygok egyet és továbbállok, mert ha én önzetlenül szeretem és ő önzően megcsal, akkor úgy gondolom mi sosem alkotnánk jó párt. ha elfogadnám ezt a "ha neki jó, nekem is jó" elvet akkor ő is elfogadhatná ennyi erővel ha másokkal is lennék szexuálisan rajta kívül, de akkor az már hol kapcsolat? a kapcsolat két emberről szól (normális helyeken..)
2013. szept. 24. 01:22
 62/64 anonim ***** válasza:

61: Ismerzs olyan fiúkat, akik úgy gondolják, hogy a párhuzamos kapcsolat az egészséges? Erről van szó?

Mert akkor küldd hozzám őket!:)

2013. szept. 24. 01:29
 63/64 anonim ***** válasza:
Természetesen ha megcsalna a párom, akkor is szeretném. Hiszen az érzelmeim nem tudnának elmúlni hirtelen, akármi történjen is. DE együtt már nem maradnék vele, mert magamra is gondolok, nem okoznék magamnak több fájdalmat. Szóval max megbocsátanék neki, mert szeretem, de nem maradnék vele párkapcsolatban!
2013. dec. 2. 01:18
 64/64 anonim ***** válasza:
azért mert ha igazán szeret akkor nem csal meg,hát ez a válasz a kérdésedre.
2016. máj. 18. 00:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!