Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha igazán szeretsz valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán szeretsz valakit, akkor miért gond, ha megcsal téged?

Figyelt kérdés

A valódi szeretet önzetlenségen alapul. Ami neki jó az neked is jó.

Ha a tartós kapcsolatodnak attól jobb lesz élete, hogy másokkal is lefekszik, az miért gond számodra?

2013. jan. 10. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:

"Ha a tartós kapcsolatodnak attól jobb lesz élete, hogy másokkal is lefekszik.."

Ezt honnan szülted?

2013. jan. 10. 17:56
 12/64 anonim ***** válasza:

Azért baj, ahogy a szóban is benne van, hogy CSAL, tehát hogy ez előre másként volt megbeszélve. Tehát nem az történt csak, hogy mással szerelmeskedett, hanem az, hogy 1. becsapott, 2. promiszkuis kapcsolatot létesített.

Itt nem párhuzamos, publikus szerelmi kapcsolatokat vetettél fel, hanem mást, és amennyiben más, AVVAL van a probléma.

13/64 anonim ***** válasza:

Azért gond, mert csak addig szeretem, amíg nem csal meg!

Azután már nem gond!

14/64 anonim ***** válasza:

Szerintem ez oda vezethető vissza, hogy úgy gondoljuk, hogy minden emberben van mondjuk egy kilogrammnyi szeretet. Ha ebből a kilóból 40 dekát más emberre fordít, akkor nekem már csak 60 deka marad, tehát az illető nem szeret annyira mint előtte. Ez meg oda vezet, hogy alátámasztja a "nem vagyok elég jó" hiedelmet, mivel nem az egész kilónyi szeretetet kapom. Ez játszódik le MEGCSALÁSKOR.

Szerintem akkor működőképes a poligámia, ha a partnerek szeretik és elfogadják egymást. Nem pedig úgy, hogy sutyiban félredugok a másik háta mögött, és megalázom az illetőt. Azért érzed h a kettő közt különbség van nemde?

2013. jan. 10. 17:58
 15/64 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nagyon sokat ivott és pár órája csalta meg a párját de még mindig nagyon részeg lehet :)
2013. jan. 10. 17:58
 16/64 A kérdező kommentje:

Felvetődik a kérdés, hogy ti kit szerettek egy párkapcsolatban: a párotokat, vagy magatokat? Minden jel az utóbbira mutat.

Vegytiszta önzés, amit a többség csinál. Ki akarja sajátítani azt, akit állítólag szeret. A valódi szeretet nem birtokláson alapul. A birtoklási végy az elvesztéstől való szorongást szül, ami maga a féltékenység.

Ez nem elmélet ezt nap mint nap láthatjuk ezen az oldalon is.

2013. jan. 10. 17:59
 17/64 Ivan Iljics ***** válasza:

A vallási tanok többségében a férfi és a nő egy test, egy lélek azaz szétválaszthatatlan egység.

A párom a másik felem, aki kiegészít és teljessé tesz.

Ez azt jelenti hogy egyek, nem két fél. Ha ő mással alkot egészet, én nem állok az útjába de olyan nincs hogy három alkot egészet. Csakis kettő.

A szerelem pedig önző és kisajátító. A tiszta szeretet amire te gondolsz az egy olyan eszmény ami nem létezik vagy igen ritka a világban. Az elmélet megbukott.

2013. jan. 10. 18:00
 18/64 anonim ***** válasza:
100%

Azért lehet gond, mert a jó párkapcsolatnak feltétele az egyensúly is.

Ha Te önzetlenül és igazán szeretsz, ám nem szeretnek viszont (ennek biztos jele a félredugás), akkor ott nincs szó valódi párkapcsolatról. Ha neked ez nem gond, akkor ennyi.

Azonban egy valódi és egyenrangú felek közötti párkapcsolatban a hosszú távú egyensúly alapvető. Mindenkinek az a jó, ha szeretet ad és kap. Vannak "vámpírok", akik csak kapni akarnak, és altruisták, akik attól érzik jól magukat, ha adhatnak. Az egészséges emberek többsége azonban rosszul érzi magát egy nem egyensúlyi helyzetben lévő kapcsolatban. Vagyis akkor is, ha én vagyok az, aki túl sokat kap, és akkor is, ha nem viszonozzák azt, amit adok. Ez a megfigyelés.

2013. jan. 10. 18:02
 19/64 anonim ***** válasza:

Ergo ha te valakivel dugsz és felcsinál és gyereked lesz tőle annak a párod is örüljön mert neked az tök jó...

Mert ennyi!

Néha azt gondolom h hülyén gondolkodok de olyankor mindig találok valakit mint mondjuk most itt, aki sokkal hülyébben gondolkodik mint én :)

2013. jan. 10. 18:03
 20/64 anonim ***** válasza:
Tudod, ha a valódi szeretet önzetlenségen alapul, akkor ne kefélj félre, ha az a másiknak fáj(!), mert elvégre önzetlen vagy és a másikat szereted nem magad (farkad/p*nád).
2013. jan. 10. 18:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!