Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi baj lehet velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj lehet velem?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, nem volt még egy komoly kapcsolatom se, csak egy naposak, de abból se sok... Egy párat komolyan gondoltam, de a csaj vagy azt mondta hogy részeg volt, vagy azt, hogy más tetszik neki... Tökre kedves vagyok a csajokkal, kicsit humoros, de mindig visszautasítanak. Itt ahol élek, nem tudok már kit kiszemelni, vagy elmennek másik városba bulizni, vagy otthon ülnek... Nagyon szeretnék már egy komoly kapcsolatot mert megörülök magam! 18/f NEM VAGYOK MELEG!

2013. jan. 4. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztos ronda vagy
2013. jan. 4. 12:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Kornyezetvaltozasra lenne szukseged. Suliba jarsz meg vagy dolgozol?
2013. jan. 4. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Legyen több önbizalmad..tudom,könnyű ezt mondani,de az mindig segít!

17/L

2013. jan. 4. 13:12
 4/9 anonim válasza:

"Egy párat komolyan gondoltam, de a csaj vagy azt mondta hogy RÉSZEG volt, vagy azt, hogy más tetszik neki..."

Ha nem veted meg az alkoholt amit ki is emeltem a mondatodban, akkor az a baj. Tudni kell, hogy a nők nem szeretik a részeg férfiakat. Adok egy tippet amivel tudod növelni az esélyeidet.

Házi buli recept.

Hívj meg annyi csajt amennyit tudsz. A haverjaid akiket még meg hívsz azok is hozzanak csajokat. Te csak a házi gazda legyél ne a DJ, mert akkor egész este a zene kérésekkel kell foglalkoznod és nem jut idő a csajozásra.

Itassad le a haverjaidat, hogy ne legyenek potenciális vetélytársak. Te csak annyit igyál, hogy józan maradj.

Beszélgess a lányokkal, ha az egyik le pattint menj a másikhoz. És ha már van egy jelölt akkor kérd meg a DJ-t, hogy tegyen be valami romantikus számot. Ne törődj a részeg haverjaiddal, hogy mit mondanak, hogy mi ez a nyálas zene. Hidd el a csajoknak ez kell. Táncolj vele és aztán vidd az egyik szobába, de olyanba ahol nem tudnak zavarni titeket. Beszélgess még vele aztán mehet az aminek mennie kell. De azért nem árt, hogy ha a szobába amibe be viszed viszel piát is. A hangulat oldás végett. De ott se sokat szabad inni.

Remélem segítettem. Jó csajozást. :)

2013. jan. 4. 13:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Befejeztem, jelenleg még munkát keresek... Szerbiában élek, kicsit a nyelvtudás is nehezen megy szóval szerb csajokat kihagyom... magyarok meg jóval kevesebben vannak... de akadnak elegen...
2013. jan. 4. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Kivalo, akkor szerintem keresgelj munkat mas varosokban is, igy ki tudnal szakadni a jelenlegi kornyezetedbol. Mas orszag is szoba johet akar, legyel rugalmas. Fiatal volt, pont most van az, amikor akarmerre mozdulhatsz, es akarmilyen lehetoseg nyilhat elotted mind munka, mind kapcsolatokat illetoen.
2013. jan. 4. 13:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem én voltam részeg hanem a csaj... :D
2013. jan. 4. 13:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Kifogytam már az önbizalomból... sok elutasítás után, nem tudom visszaszerezni.... :(
2013. jan. 4. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Az nem nyero, mert onbizalom nelkul munkat sem fogsz talalni. Tessek osszeszedni magad, ne sirjon a szad, hanem elso korben koncentralj arra, hogy munkat talaj, es masodik korben johet a csajozas, hiszen munka nelkul nehez lesz csajozni is.
2013. jan. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!