Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj lehet velem?
Legyen több önbizalmad..tudom,könnyű ezt mondani,de az mindig segít!
17/L
"Egy párat komolyan gondoltam, de a csaj vagy azt mondta hogy RÉSZEG volt, vagy azt, hogy más tetszik neki..."
Ha nem veted meg az alkoholt amit ki is emeltem a mondatodban, akkor az a baj. Tudni kell, hogy a nők nem szeretik a részeg férfiakat. Adok egy tippet amivel tudod növelni az esélyeidet.
Házi buli recept.
Hívj meg annyi csajt amennyit tudsz. A haverjaid akiket még meg hívsz azok is hozzanak csajokat. Te csak a házi gazda legyél ne a DJ, mert akkor egész este a zene kérésekkel kell foglalkoznod és nem jut idő a csajozásra.
Itassad le a haverjaidat, hogy ne legyenek potenciális vetélytársak. Te csak annyit igyál, hogy józan maradj.
Beszélgess a lányokkal, ha az egyik le pattint menj a másikhoz. És ha már van egy jelölt akkor kérd meg a DJ-t, hogy tegyen be valami romantikus számot. Ne törődj a részeg haverjaiddal, hogy mit mondanak, hogy mi ez a nyálas zene. Hidd el a csajoknak ez kell. Táncolj vele és aztán vidd az egyik szobába, de olyanba ahol nem tudnak zavarni titeket. Beszélgess még vele aztán mehet az aminek mennie kell. De azért nem árt, hogy ha a szobába amibe be viszed viszel piát is. A hangulat oldás végett. De ott se sokat szabad inni.
Remélem segítettem. Jó csajozást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!