Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem történik ez? Nem egészen értem és kezdek igencsak elszomorodni.
"utóbbi egy évben szépen lefogytam, megizmosodtam, tehát már van önbizalmam," - na ez az érdekes. Tudod csak pont az ilyenekkel nem beszélgettem a kondiban. Lehet Te más vagy.
Egyet tehetsz, laza legyél beszélgetés közben, ne azt éreztesd, hogy kapcsolatot akarsz.
Őőőő...hát ez semmiképpen nem egy jó beszélgetés. Mármint ha barátkozni akarsz velük, akkor persze. De szerinted egy lány, aki téged potenciális randipartnerként kezel, elkezdi nyomatni a problémáit meg a volt pasijait??
Pont, hogy a legelőnyösebben akarna feltűnni.
Plusz ha már valaki elsőre ennyit tud rólad, az nagyon nagy visszatartó tényező. Ha legközelebb ilyen témák merülnek fel, megálljt kéne neki parancsolni. Vagy mondd meg kerekperec neki, hogy ne haragudj nem érdekel, és akkor a tökösség lehet hogy megfogja, vagy próbálkozz másoknál, esetleg továbbra is legyél az a barát, akinek minden ilyesmit el lehet regélni, aztán jól lekopatni.
Ha beszélgetsz egy lánnyal akkor udvarolj neki ne regényt mesélj de ne légy rámenős.A lányok szeretik ha figyelnek rájuk.Elég csak annyit tudnia hogy hogy hívnak és hogy fiú vagy meg hogy hány éves vagy.....ahogy az első mondatban írtam udvarolj és dicsérd őt.Ha ennyit legalább tud rólad akkor már elkezdheted "nézni" hogy bejössz-e neki.Minnél több beszélgetést folytass vele DE NE OLYAT ami személyes!
Ha már biztos vagy abban hogy tetszel és bejössz neki akkor hívd el randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!