Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác elhiv, hogy találkozni szeretne veletek, és belementek, akkor az már igencsak jó, nem?
Ha én elhívok valahová egy lányt, akkor nem barátként tekintek rá.
35/F
n eleve nem mennék el olyan sráccal, aki nem szimpi... :) Amúgy sztem is az első randin az ismerkedésen legyen a hangsúly, és nem azon, hogy kiderüljön, hogy ki hogy csókol!
Azzal adhatod a tudtára, hogy udvarias vagy, meghallgatod, figyelsz rá, szórakoztatod... :)
Bocsi, hogy fiúként írok, de úgy gondoltam, megnyugtatlak: nekem eddig mindig összejött a dolog, ha már elhívtam a csajt. :)
A leányzó pedig tudni fogja, mi a helyzet. A hölgyeknek szerintem van egy szenzoruk, amivel érzékelik a pasik szándékát, komolyan... :D
És mit csinálj első randin? Légy határozott, add önmagad és poénkodj sokat. :)
A csipkelődés is bőven belefér. :D Sőt, a lányok még szeretik is az ilyet.
Legyél továbbá udvarias, legyen önbizalmad, és a csókot tényleg csak akkor ejtsd meg, ha ő kezdeményez.
Amúgy el sem tudod képzelni, milyen kis dolgok is befolyásolhatják az összképet. Az, hogy hogy ülsz (próbálj meg úgy, hogy a kezeidet nem kulcsolod össze, nem rakod a karjaidat keresztbe, pl: ülj úgy, hogy az egyik kezedet a combodra teszed, a könyöködet pedig kifelé tartod, a másik karodra pedig könyökölve támaszkodsz. Ez magabiztosságot sugároz, de azért ne végig így legyél :D), hogyan mész (zsebre tett kézzel, lóbálod a karjaidat, stb. arra ügyelj, hogy mindig húzd ki magad!).
A beszéd egy más tészta. "Hát" szóval ne kezdj mondatot, a "Lehet, hogy oda kéne" vagy a "Szerinted mit csináljunk?" mondatokat vedd ki a szótáradból, legyél minél határozottabb, határozottabb, határozottabb, ergo férfiasabb. :))
A humor pedig majd jön magától. Ne írd meg őket előre, próbáld meg a környezetből venni a poénokat.
Az is nagyon lényeges, hogy meg tudd nevettetni.
Így fogja tudni azt, hogy bármikor jól fogja érezni magát a társaságodban, ami ugyebár a nőknél igen fontos.
De ami a legfontosabb, mindenképp legyél önmagad!
Ne kamuzgass neki, mert vagy észre fogja venni, vagy úgyis kiderül. A lányok erre harapnak. :D
Remélem, tudtam segíteni valamennyire. :)
Szorítok neked, kápráztasd el a hölgyeményt! :D
Csak ügyesen ;D
Jajj, ne haragudj, most láttam, hogy te nem srác vagy. :D
A valódi kérdésedre válaszolva: igen, a legjobb jel... :D
Na, akkor az első feldolgozás volt a zsír :D
De mindegy is, ez a jobbik eset, így legalább nem hiába írtam. :D
Remélem, segíteni fog valamit. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!