Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek rajtam kívül kisebbségi komplexusa amiatt, hogy a párja és ő anyagilag igencsak messze állnak egymástól? Hogy sikerül ezt az érzést legyőznötök?
* A párom, aki külföldön dolgozik és csak évi 2X1 hetet tud sajnos csak személyesen eljönni,
Nem a párod, ez egy álkapcsolat. 52 hétből 50-et nem vagytok együtt.
Anyagilag nem számíthatsz rá, hiszen nem él veled - és nem értetek van távol 50 hetet, ráadásul - és NEM szerencsédre! - baromi gusztustalan volt, hogy ÖNKÉNT felajánlotta, hogy segít, de ha elfogadtad volna, szakít. Meg akart dicsőülni, milyen segítőkész, aztán megalázott? Ha valaki szeret, akkor segít. Az ingyen szex viszont jól jön neki 2 hétig... Szuper kilátások, neked tényleg komolyan kell egy ilyen álkapcsolat? Mert addig is van valakid "papíron", nem kell társkereséssel foglalkoznod? Nem kell beismerned, hogy egyedül vagy? Mert egyedül vagy.
*ő mennyire büszke arra, hogy a barátnője nem viszi úgy a pénzt, mint az srácismerőseinél, mivel 2 év alatt összesen kb. 20 ezer ft-jába kerültem állítása szerint.
És te büszke vagy rá, hogy ilyen "párod" van (pontosabban nincs), aki erre büszke? Én az utolsó filléremet odaadnám a páromnak, ha szüksége lenne rá. És ez fordítva is így van.
Szerinted normális fejből tudni, számontartani, mennyibe "kerülsz" a "párodnak"? Szerintem nagyon nem.
2év > 4 hét együtt > 5000Ft/hét
Még kis kimutatásokat is csinál a srác. Te tényleg elhiszed hogy jártok? együtt vagytok?
Bármely barátomra sőt haveromra kategóriákkal többet "áldozok". Hát jóisten egy natúr pubba beülés 1 este alatt több ettől. Ő meg még számszerűsít!
Open your eyes!
"Ugyan egyszer felajánlotta, hogy segít kimászni a hitelcsapdából, de nem fogadtam el szerencsémre, mert azt mondta, ha elfogadtam volna, akkor nemhogy nem segített volna, de szakított is volna."
Tehát felajánlotta, hogy segít, de ha elfogadtad volna, akkor nem is segített volna? Hát milyen ember ez?? Ez a párod? Ez egy görény. Olyan gyorsan szakítanék vele, mint a franc!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!