Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó megcsalni a másikat, ha már nem szeretjük? Ebben a világban már nincs bizalom és kapcsolati problémák megoldása?
ssx44, jó, akkor legyen ez a neved, ettől még ugyanolyan arctalan megmondó ember maradsz csak, mint bárki más, de lovagolj még ezen...
nem úgy beszélek róla, csak te akarod úgy érteni. de legyen, akkor kifli a párkapcsolat, amiben neked nem sok részed volt még. ha lett volna, nem ilyen marhaságba kötnél bele. minden kapcsolatából tanul az ember, leginkább a tartósakból, ez nem szégyen. nem mindenki olyan szerencsés, hogy megtalálja egyből az igazi Igazit, de majd rájöttök.
kötözködött a fene veled, csak rávilágítottam egy tényre, amit a nagy önérzeteddel magadra vettél. no de, meghagyom neked a gyk-t, építsd csak itt a párkapcsolatodat :)
Lovagolok is, én legalább beazonosítható vagyok másol is a nicknevem alapján, ne meg noname egyénként 1ik topikban ezt mondhatod a 2ikban meg azt, senki sem tudja hogy a 2 ember az 1 és ugyanaz.
Még mindig te provokálsz, bár ezt észre sem veszed, pedig a szemedet kiszúrja. Másban a szálkát, sajátodban a gerendát se látod effektus. És mellette osztod az észt. Megmondóember kettőnk közül nem én vagytok, te hiszed magad túl okosnak és túl tapasztaltnak párkapcsolatok terén, emellett nem vagy képes más véleményét sem elfogadni ha az épp nem egyezik a tieddel.
"nem mindenki olyan szerencsés, hogy megtalálja egyből az igazi Igazit, de majd rájöttök. "
Nem mindenki olyan gyökér hogy összejöjjön azzal kivel nincs értelme. De ebben ugye megint csak tévedek, és te neked is tök 8 hogy jó kapcsolat e vagy sem, csak legyen valakid! hogy tanulhass belőle... sokra mész a tanulásoddal.
jól van, feladom, tinikkel nem vitázom, hormontúltengésesek vagytok, nem tehettek róla. az idióta "miért nem vállalod a neved" provokációdra visszatérve pedig úgy csinálsz, mintha nem regisztrálhatnál másik e-mail címmel, ahol más név vagy anonimitás alatt oszthatnád az észt. Ehhez nem kell diploma. A "párkapcsolatodat" tekintve, ha valóban megtaláltad az Igazit, akkor szerencsés vagy. Más meg nem gyökér, akinek nem sikerül, de az, aki emiatt legyökerez bárkit, na aaaz igen, azt tajtparaszt. :) És mindezt azért merem leírni, mert ez még annyira sem trágár, mint a "beszoptad" beszólásod. Viszont annál igazabb.
De nem hiszek neked, csak szájkaratézol, teljesen világos már az elejétől fogva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!