Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó megcsalni a másikat, ha már nem szeretjük? Ebben a világban már nincs bizalom és kapcsolati problémák megoldása?
Sajnos vannak ilyen gerinctelenek.Akik megmaradnak a párjuknál de mással is szexelnek....
Ezt nem lehet kiszűrni.
Emiatt nem kell feladni.Akadnak még normális emberek.Akik nem csalják meg a párjukat,és ha probléma van akkor megbeszélik.
Igen, SAJNOS már ez van.
Nincs becsület, se tisztesség a másik iránt.
A legnagyobb probléma a kapcsolatokban, hogy a problémákat nem tudják megoldani (egymásközt) és hiányzik a beszélgetés.
Egyébként mindennek az alapja a beszélgetés. Csak... az emberek még erre is képtelenek.
Az tény, hogy manapság elég nehéz találni egy olyan férfit, aki tiszetsséges, hűséges, de ugyanígy elmondható szerintem a lányokra is ...!
:/
Akiben nem csörgedezik a r*banc vér ...
-.-
19/L
Ez becsülendő :)
De tényleg én sem értem miért kell olyan emberre rámászni akinek van párja?Semmi tartás nincs az emberekben?
8 akkor minek neki család?miért nem lehet megmaradni 1 embernél ha már leköti magát?
Máshogy is lehet szórakozni...pff
még jó hogy nem fogadjuk el a megcsalást,és csinálhatja mindenki kedvére következmények nélkül
Én már leírtam priviben a kedves emberkének, aki a szórakozást látja ebben, hogy mi is a r*banc fogalma...:)
ha nincs párja egy embernek akkor nyugodtan szórakozzon, de nem hiszem hogy neked tetszene, ha a bnőd egy full random emberrel kefélne a hátad mögött...:)*szórakozásképpen*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!