Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó megcsalni a másikat, ha már nem szeretjük? Ebben a világban már nincs bizalom és kapcsolati problémák megoldása?
Na most aki névtelenül ítélkezik egy álnevét vállaló ember felett, annak csak az írásait olvasva.... nos, ezért mondom én hogy a szobám fala okosabb.
Persze mindenki erre vágyik, de általában a normális kapcsolatok beszélgetéssel kezdődnek, avagy mozival, vagy sétával, a másik értékrendjének és gondolkodásának kiderítésével, nem azzal hogy milyen a "teljesítménye" az ágyban. Autót szoktunk teljesítmény alapján vásárolni és nem barátot/barátnőt/élettársat. Azt meg én nem hiszem el hogy 2 ember ki szereti egymást, aközött pont ez nem működne. Végül is már 7 milliárdan vagyunk...
2 éve vagy itt, akkor gondolom nem kell bemutatni hogy ezen az oldalon teljesen más a világ. Itt a többségnek kék az ég, és zöld a fű.
ssx44, te is ugyanúgy ítélkezel, üdvözöllek a szobád falai közt :)
egyébként a 18 év is marha nagy élettapasztalatra utal, beszélgessünk a témáról mondjuk 10-15 év múlva, mikor már túl van a kérdező is (meg te is) pár tartós kapcsolaton. akkor rájöttök, hogy igenis van bizalom és nem mindenki csalja meg a másikat. azért, mert ez egy életkori sajátosság nálatok, az még nem jelenti azt, hogy minden korosztályra, sőt az egész világra jellemző lenne ez.
szóval dont fos, lesz ez még jobb is, nem mindig a szart kell meglátni.
Nem ítélkezek kedves 23:07es nevét fel nem vállaló válaszoló, csak a következményeket vonom le. Ez nem ítélkezés. Az az ítélkezés, ha valaki beírja hogy 20 évesen szűz, mert ronda, és jön rá az "igen, az vagy" válasz, miközben semmit se tudnak az illetőről és lehet hogy csak egy kis önbizalomhiánya van. Ez az ítélkezés.
Én nem mondom hogy mindenki megcsalja a másikat, 1 szóval se írtam, de akinek a kapcsolata egy rakás sz@rra alapszik az ne csodálkozzon hogy a sz@rvár egy idő után összeomlik.
Amúgy te is olyan vagy mint a többi látom:
"mikor már túl van a kérdező is (meg te is) pár tartós kapcsolaton"
mi ez, autó?, vagy cipő? hogy elhasználok párat és veszem a másikat. Így legyél szíves nem osztani az észt, hogy a tartós kapcsolatokat te számilag veszed... köszönöm!
Mint mindig most is az előttem szólóval értek egyet.
Utolsó előtti:
Nekem tartós kapcsolatom van, hiszek a bizalomban és minden egyéb hasonló dologban. Attól mert nem voltak alkalmi kapcsolataim, nem is lesznek én már nem állhatok a másik fél, csak a ti félétek mellett ?
Nem kell semmi élettapasztalat, és 10-15 év ahhoz, hogy bárki meg tudja állapítani, mi zajlik ebben a világban.
Igazából totál félre értelmezted a kérdező kérdését. Tudtom szerint nem mondta ki, hogy konkrétan vele történ-e ilyen incidens, jelen esetben, hogy megcsalták. Általánosságban kérdezte.
Nem kell elítélni senkit azért, mert más véleményen van mint ti. Végül is, ez a legegyszerűbb, a támadás.
Mellesleg, csak úgy megjegyezném: Ez az, hogy a hátad mögött tele vagy megcsalásokkal és egyéb mással a leírtjaid alapján. Csak éppenséggel elfelejted az, hogy vannak olyanok, akik boldog párkapcsolatban élnek életük végéig.
ssx44, dehogynem ítélkezel, sőt... "Amúgy te is olyan vagy mint a többi látom: " jáááj, hát nem bánom, hogy nem lógok ki a sorból. :) egyébként számilag TE veszed a párkapcsolatokat, sőt, te tárgyiasítod, nem kell ezt másra vetíteni, nekem eszembe nem jutott volna ilyen hasonlat. ha akarnád (bár inkább tapasztaltad volna), értenéd, mire gondoltam, te is tudod. így legyél szíves nem osztani az észt egyáltalán, mert ez nem más, mint szőrszálhasogatás.:P meg hogy a nevemet nem vállalom fel egy anoním oldalon? hát nem, ahogy TE sem, nem értem, ezen is mit kell lovagolni. :) más nincs?
Utolsó... MIFÉLÉNK? :D ez meg mi??? meg én értelmeztem félre? mégis hol? én sem írtam, hogy őt csalták meg, okostóni. (nem jött be :P ) lehet taníthatnának az iskolában szövegértelmezést, ez újabban nehezen megy nektek, de a fikázás, meg kötözködés, aaaaz igen.
"Mellesleg, csak úgy megjegyezném: Ez az, hogy a hátad mögött tele vagy megcsalásokkal és egyéb mással a leírtjaid alapján. Csak éppenséggel elfelejted az, hogy vannak olyanok, akik boldog párkapcsolatban élnek életük végéig." nos, ezt nem tudom, miből feltételezed, de legyen (te beszélsz arról, hogy legjobb védekezés a támadás? PONT TE? :D ). viszont az sem te vagy, aki boldog párkapcsolatban fog élni élete végéig, ha nem adsz alább az álmodozásból ;)
Bocs, hogy nem értek veletek egyet :P és örülök, hogy lehetek a tinik boxzsákja. ;) hajrá! kár, hogy saját magatokat nem olvassátok...
egyébként, ha nem tűnt volna fel (nyilván nem), ilyet is írtam: "igenis van bizalom és nem mindenki csalja meg a másikat". sőt, azt írtam, hogy "azért, mert ez egy életkori sajátosság nálatok" (gyk: megcsalás)", az még nem jelenti azt, hogy minden korosztályra, sőt az egész világra jellemző lenne ez."
próbáljátok már meg nem mindig a rosszat meglátni másokban :) peace butusok
te full értetlen vagy. " mikor már túl van a kérdező is (meg te is) pár tartós kapcsolaton"
Úgy beszélsz a kapcsolatról, mintha egy kifli lenne amit minden nap megeszel, és nem érdekel mi van az előzővel.
Én felvállalom a nevem. ssx44, te nem vállalsz fel semmit.
Én vagyok szőrszálhasogató?
Bagoly mondja verébnek.
Te kezdtél el kötözködni velem, a hűű de nagy ember ismereteddel és élettapasztalatoddal. Fogadni mernék hogy fiatalabb vagy nálam.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!