Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó megcsalni a másikat, ha már nem szeretjük? Ebben a világban már nincs bizalom és kapcsolati problémák megoldása?
Figyelt kérdés
El vagyok keseredve... mindenhol csak azt látom, hogy az egyik fél megcsalja a másikat. Titokban, persze. És a megcsalt fél nem vesz semmit észre. Sajnos így már nekem sincs sok kedvem a párkereséshez, ez nagyon gáz és undorító dolog.2012. okt. 3. 15:35
11/36 anonim válasza:
nah igen.kérdező ezt jól leírtad :)
12/36 A kérdező kommentje:
próbálkoztam.:D
2012. okt. 3. 15:56
13/36 anonim válasza:
Én meg megírtam a privátkozó kérdezgetőnek a privát véleményemet.
14/36 anonim válasza:
15.49
Hagyjuk már ezt az irigység dumát. Itt a gyakorin már mást nem is tudtok írni csak , hogy irigyek vagyunk.
Közelébe nincs az irigységnek. Ha pedig valaki ezt szórakoztatónak gondolja, és ettől színes lesz az élet, akkor gratulálok. Az ilyen emberek egy undorító, nagyképű emberek. Kívánom, ha családod lesz csaljon meg a párod.
15/36 A kérdező kommentje:
Köszönömszépen!
2012. okt. 3. 16:00
16/36 anonim válasza:
Nincs mit. De annyira szánalmasak az ilyen emberek.
És az a legnagyobb baj, hogy ők vannak többségben, de majd a világ úgy is fejre fordítja őket, és majd szépen ráeszmélnek a dolgokra, csak lehet, hogy akkor már késő lesz.
Sok nőt zavar az, ha az újonnan talált párja már sok nővel volt. Így nem sok mindenkinek fognak kelleni. Ugyan ez a helyzet a lányoknál is.
Tisztességes embereket keresnek még a "normális" emberek.
17/36 anonim válasza:
Én azért elgondolkodnék a kedves kérdező helyében, hogy hogy a fenébe lehet az, hogy őt mindig megcsalják? Nem furcsa nektek?
18/36 anonim válasza:
16 órai gyalázkodó. Én nem gyaláztalak, de nyilván ez a kettőnk között a különbség és a véleményeink alapján ez törvényszerű is. Enegm mindig az tesz "naggyá", ha már nagyképűnek gondolsz, hogy a virtuális vitapartnerem alámmegy egy kulturszinttel. Mint most. És nem lesz párom, volt is, van is, lesz is. Azért írom, amit írtam, mert volt már nekem is elmeháborodott féltékeny feleségem, akinek az életének a fő tevékenysege a másik ember megfigyelésére, korlátozására, kordában tartására alapult. Bele is őrült ebbe, ahogy minden ilyen ember és én is beleőrültem volna, ha vele maradok. Szerencsére nem tettem. Egy tiszta, becsületes, kedves, imádnivaló feleségem van, sohasem arra koncentrálunk, hogy egymás máját marjuk, mint a keselyűk a mondákban, tiszteljük egymást, szeretjük egymást és boldogan neveljük a gyerekünket.
19/36 anonim válasza:
16:10-es, ezt a kérdést egy 16 éves kislány írta ki. :) Ennél nem érdemel több kommentet...:D
20/36 anonim válasza:
Ezt nem is vettem észre... ))) Kössz! ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!