Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülnél neki gyereket? Meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnél neki gyereket? Meg tudnál benne bízni?

Figyelt kérdés

Nincs vele semmilyen kapcsolatom még, csak ismerkedünk talán, de még annak se nagyon mondható egynelőre a dolog. Viszont nem esélytelen.

Egy idősek vagyunk (28). Ő a férfi. Anyuci egyetlen fia, szüleivel él, kissé ego. Továbbá a hírek szerint pár lányt már lóra tett. Ez alatt azt mondják, hogy "kihasználta" őket. Azaz csak megfektette őket és ennyi.

Szerintetek vannak ilyen emberek? Most lehet, hogy naívnak tűnök, de nekem mindig rendes pasijaim voltak és még sose találkoztam ilyennel (KOPP-KOPP) lekopogom vagy ha találkoztam ilyennel is, akkor azok szerelmesek lettek és nem vágtak át. Általában én léptem le valami miatt. Emiatt ha ő még szemét is, nem értem, hogy akkor miért fogott meg vagy hogy miért tetszik nekem. Én érzelmesebbnek látom, mint amit mondanak róla. Nagyon szidják. Nekem kicsit durva ellentét.

Szerintetek? Vesztenivalóm nincs, mert ha nem jön össze, akkor nem jön össze, tapasztalatnak jó volt akkor. Viszont azért örülnék neki ha lenne több is mint csak "az", de nem féltem magam.

Szerintetek? Ti -mint talán nálam érzelmesebb emberek- belemennétek így ha valaki tetszene és gondolnátok komolyabban a dolgokat?

2012. szept. 18. 16:51
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Szülnétek neki gyereket? Meg tudnátok benne bízni, ha arra kerülne a sor, hogy már nincs visszaút? (azaz ha már éreznétek vmit irányta?)
2012. szept. 18. 16:54
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén akarod hallani a véleményemet? Nem naív vagy, hanem totálisan éretlen bármiféle komoly párkapcsolatra, ha ezt most komolyan kérdezted.

Ismerkedési fázisban azon morfondírozni, hogy bízol-e benne annyira, hogy gyereket szülj neki - agyrém. Fura elképzeléseid vannak a párkapcsolatról.

2012. szept. 18. 16:56
 3/22 anonim ***** válasza:
93%

Rögtön a gyerekszülés jut eszedbe? Komolyan? Még akkor is, amikor csak ismerkedtek?

Akkor egyáltalán ne kezdj vele, mert érzékelhetően nem azonos az értékrendetek.

2012. szept. 18. 16:57
 4/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem az a kérdés, hogy szülj-e neki (szvsz az ember lánya senkiNEK nem szül, maximum saját magának...), hanem hogy kezdjetek-e járni.

28 évesen elég fura ötlet azonnal gyerekben gondolkozni.

Egyébként a "szerintetek vannek ilyen emberek?" kérdésre ennél cifrábbat is tudnék mesélni, mint hogy egy pasi mindenféle szép szöveggel ágyba vitt és otthagyott pár nőt...

2012. szept. 18. 17:01
 5/22 A kérdező kommentje:
Uh...ne haragudjatok, csak azért kérdeztem ezt meg így, mert általában az admin átrakja a kérdésemet a szex részbe és ha nem így teszem fel, akkor nem kapok normális választ a tiniktől. S sokszor még választ se kapok. Szóval a lényeget értitek. Kezdenétek e egyáltalán ilyen pasival illetve hogy hogyan állnátok hozzá. Egyáltalán nem foglalkoztat most engem se a gyerekszülés téma, mivel nem ez az első dolog, hanem az hogy elhív e randizni vagy akármit akar-e, csak nem tudtam máshogy feltenni a kérdést hogy itt maradjon ebben a kategóriában.
2012. szept. 18. 17:01
 6/22 anonim ***** válasza:
Becsapta a lányokat, vagy kölcsönösen csak kalandot akartak?
2012. szept. 18. 17:02
 7/22 A kérdező kommentje:
a cifrábbakra is kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen sztorija van. ÉÉn hiszek abban, hogy minden éremnek 2 oldala van és hogy talán nem a másik váltotta-e ki benne, hogy így viselkedik?! Nem tudom elképzelni, hogy valaki úgy áll már alapban az élethez, hogy "na most jó kibabrálok a másikkal"
2012. szept. 18. 17:04
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és nem "lóra tett" hanem "lóvá tett".

Mindenesetre ha nincs vesztenivalód, és nem félted magad, akkor mi a kérdés?

2012. szept. 18. 17:05
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Vannak férfiak, akik nyíltan vállalják, hogy egy ideig nem akarnak komoly kapcsolatban bonyolódni senkivel, csak élvezik az életet mindenféle kötöttségek nélkül. És nyilván ha ez a pasi az elején nem tisztázza, hogy mik is a pontos szándékai, vagy a lányok egyszerűen nem veszik ezt komolyan, reménykednek, akkor persze, utána szenvednek. De ettől még nem rossz ez a férfi, csak egyenlőre nem akar megkomolyodni. De ha eljön majd az idő, amikor szeretne vagy megtalálja azt a nőt, aki mellett úgy érzi, hogy meg akar állapodni, akkor majd belőle is lehet jó férj és jó apa.

De ha még csak ismerkedési a fázis, akkor valóban korai a gyerektémáról beszélni. Ha ezt azért kérdezed, hogy menj-e bele vele egy kapcsolatba, aztán ha együtt lesztek, akkor majd bízhatsz-e benne annyira, hogy szülj neki gyereket, akkor azt mondom, ha megismered és kialakul köztetek egy tartós kapcsolat, ahol szeretni fogjátok egymást és ennek a pasinak majd te jelented azt, aki mellett meg tud állapítani, akkor persze. De az még a távoli jövő. Ilyeneken még ne gondolkozz, előbb ismerd meg, tudd meg mik a szándékai.

2012. szept. 18. 17:06
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Szóba sem állnék vele, nem jönnék vele össze, nemhogy gyereket szülnék neki...
2012. szept. 18. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!