Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülnél neki gyereket? Meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnél neki gyereket? Meg tudnál benne bízni?

Figyelt kérdés

Nincs vele semmilyen kapcsolatom még, csak ismerkedünk talán, de még annak se nagyon mondható egynelőre a dolog. Viszont nem esélytelen.

Egy idősek vagyunk (28). Ő a férfi. Anyuci egyetlen fia, szüleivel él, kissé ego. Továbbá a hírek szerint pár lányt már lóra tett. Ez alatt azt mondják, hogy "kihasználta" őket. Azaz csak megfektette őket és ennyi.

Szerintetek vannak ilyen emberek? Most lehet, hogy naívnak tűnök, de nekem mindig rendes pasijaim voltak és még sose találkoztam ilyennel (KOPP-KOPP) lekopogom vagy ha találkoztam ilyennel is, akkor azok szerelmesek lettek és nem vágtak át. Általában én léptem le valami miatt. Emiatt ha ő még szemét is, nem értem, hogy akkor miért fogott meg vagy hogy miért tetszik nekem. Én érzelmesebbnek látom, mint amit mondanak róla. Nagyon szidják. Nekem kicsit durva ellentét.

Szerintetek? Vesztenivalóm nincs, mert ha nem jön össze, akkor nem jön össze, tapasztalatnak jó volt akkor. Viszont azért örülnék neki ha lenne több is mint csak "az", de nem féltem magam.

Szerintetek? Ti -mint talán nálam érzelmesebb emberek- belemennétek így ha valaki tetszene és gondolnátok komolyabban a dolgokat?

2012. szept. 18. 16:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is-is. Konkrétan az egyik barátnőmre is rányomult, (de a barátnőm állítólag nem kezdett vele), viszont ő eléggé durván nyomja. Mármint a barátnőm. Feltűnő szőke pláza csaj (amivel nincs is gond) hatalmas mellekkel, de mindenkivel összefekszik, neki csak szexre kell a pasi. Szóval ilyen csajról sugárzik, hogy mire kell neki a másik és lehet hogy a srác alapban úgy is állt hozzá...a barátnőm barátnője odavolt érte, elvileg őt bepcsapta a srác.....de hát madarat tolláról...lehet hogy a barátnőm miatt a másikat is r.bancnak nézte.
2012. szept. 18. 17:07
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Annyira primitív ez a kérdés!! Te még nem találkoztál húszon éves fiúval? Nem egyből nősülni akarnak, hanem bulizni meg ismerkedni, kalandokat átélni és majd csak utána akarnak családot alapítani!
2012. szept. 18. 17:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nos hát akkor tessék:

összejöttem egy egyetemista sráccal (már én is egyetemre jártam, de nem ugyanoda). Vidéki volt, családja (Apuka, Anyuka, tesó, nagyi) vidéken, így nem volt fura, hogy minden pénteken a lehető legkorábban rohan haza. És csak hétfőn jött vissza reggel, így soha egy hétvégét sem volt velem, hiába könyörögtem. Hét közben minden este elvárás volt a szex, de mivel koliban aludt, éjfél, hajnali 1 körül haza kellett mennem. Utóbb kiderült, hogy vidéken közben még megvolt a régi barátnője, sőt, lebukott, hogy az itteni évfolyamtársai közt is talált olykor egy-egy kalandot.

Mivel ő már így futott neki a "kapcsolatnak" velem, nem volt gyanús, hiszen általában a viselkedés, időbeosztás megváltozása az intő jel, hogy valami nem stimmel. Na ő már így kezdte.

Persze, talán ha éberebb vagyok, és kevésbé úszom lila ködben, kiszúrhattam volna, hogy fura az ember, de nagyon-nagyon ügyesen csinálta.

2012. szept. 18. 17:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Valamiért ez jutott eszembe a másik váltotta ki-dologról: [link]
2012. szept. 18. 17:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatba szerintem nyugodtan belekezdhetsz vele, aztán meglátod, hogy viselkedik.

Különben az sem túl elrugaszkodott gondolat, hogy szülnél-e neki. A barátommal többek között pontosan azért jöttem össze, mert végiggondoltam és rájöttem, hogy igen, ő az a férfi, akivel akár most azonnal belevágnék. Ő is hasonlóképp gondolkozott rólam és a kapcsolatról, és ez így pontosan jó. Nem az a lényeg, hogy az ember a társadalmi elvárásoknak megfeleljen, hanem hogy a párjával megfeleljenek egymásnak.

Egyébként abban tévedsz szerintem, hogy nem használhatja ki a lányokat, mert nyilván nem úgy áll hozzájuk, hogy jól kiszúr velük. Ismerek olyat, aki például meg van győződve arról, hogy azzal, hogy lefekszik a lányokkal, jót tesz velük, mert olyan páratlan élményben részesíti őket, amilyenben sosem lehetne máshogy részük :)

2012. szept. 18. 17:12
 16/22 A kérdező kommentje:
ez az oldal érdekel amit belinkeltél, viszont nem tudok angolul. Miről van itt szó?
2012. szept. 18. 17:15
 17/22 anonim ***** válasza:
Nagyjából egy pasiról, aki minden exét átverte, de veled biztosan másképp fog viselkedni, még ha ugyanazt a módszert alkalmazza is nálad.
2012. szept. 18. 17:19
 18/22 A kérdező kommentje:
de akkor ez ilyen naív gondolkodásról szól, nem? Biztos én más vagyok...a nagy bánatot...:D
2012. szept. 18. 17:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy valami durvábbról szól, mint a te eseted.
2012. szept. 18. 17:28
 20/22 anonim ***** válasza:

Elég idős vagyok már, és van elég tapasztalatom is.

Akik állandóan váltogatják a partnerüket, akár férfiak, akár nők, soha nem fognak megváltozni! Soha nem lesznek hűségesek. Nekik ilyen a természetük.

Lehet, hogy egy rövid ideig rendesek, de megváltozni nem fognak.

Ha ez a férfi még "anyuci" fiacskája is, akkor ebből jó kapcsolat aligha lehet.

Kezdhetsz vele, de ne számíts arra, hogy veled marad.

2012. szept. 18. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!