Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszolút nem bízok már a páromban! Mit kellene tennünk?
A körülmények is furák voltak ahogy összejöttünk, előttem is "nagy lábon élt" és mellettem is előfordultak olyan üzenetek más lánynak, ami okot adott arra, hogy kialakuljon ez bennem, viszont most kétségbe vagyok esve.
Nem tudom elfelejteni azokat a sorokat, amiket annak a lánynak írt és már lassan ott tartok, hogy hozzászól egy másik csajhoz és én leharapom a fejét, hogy ezt még is hogy képzelte!?
Magamról is tudom, hogy ez már beteges és szeretnék változtatni, de az, hogy elfojtom az érzéseimet, nem oldja meg az alapvető problémát.
Ergo a kérdésem egyszerűen és tömören... Ha már egy szemernyi bizalmam sincs a párom irányába, menthető még valahogy a kapcsolat? Fel lehet újra építeni a bizalmat?
Ez így egyikőtöknek sem ad örömet, tehát szerintem nem menthető, és talán nincs is értelme egy olyan kapcsolatot folytatni, amiben egyik részről félrekacsintgatások, másik részről pedig beteges féltékenység van. A bizalom a kapcsolatnak egy olyan alappillére, ami ha nincs meg, összeomlik az egész előbb vagy utóbb.
Ti ezeket a magatartásokat egymásból hozzátok ki: ő féltékennyé tesz, te a féltékenységeddel kergeted őt az őrületbe. Hiába a szerelem, ha a rosszat hozzátok ki egymásból.
Nincs értelme elnyomnod magadban a féltékenységet, ha okot adot rá, és nincs értelme mellette lenned sem, ha okot adott a féltékenységre. Szerintem ez a kapcsolat egyikőtök számára sem kielégítő, az ő természetéből az fakad, hogy hajtsa a csajokat, a viselkedéséből pedig az fakad, hogy féltékeny vagy. Nem vagytok jó párosítás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!