Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalásnak szamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak szamit?

Figyelt kérdés
Baratnom taborba ment, es egyik este Eleg reszegre itta magat, es (allitolag fogadasbol ) lesmarolta az egyik ottani gyerek (4-5 eve ismerik egymast) es amikor hazajott nekem ezt az egeszet elmondta, de masoknak is elmondta akik utanna szoltak nekem (haverjaim) hogy smarolt egy gyerekkel. Egyiknek azt is mondta h tetszett neki ez az egesz, a masiknak meg azt mondta, hogy nem a gyerk smarolta le ot hanem amikor elment furdeni akkor befekudt az agyaba es letamadta azt a fiut. Regota egyutt vagyunk es eddig meg semmi baj nem volt. Lehet hogy megunt?

2012. júl. 14. 00:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Térj a lényegre. Nem kell felvezető köröket futni.
2012. júl. 14. 00:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor helyesbitek. Nem isminkabb smarolas volt hanem egy elnyujtott szajrapuszi (egyik haveromnak ezt monsta)
2012. júl. 14. 00:41
 13/19 A kérdező kommentje:
Es meg meg is mutatta hogy hogy "smarolt a gyerek" kicsit ilyen csok es szajrapuszi kozott volt.
2012. júl. 14. 00:44
 14/19 anonim ***** válasza:
és? ettől még szar neked
2012. júl. 14. 00:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez akkor is megcsalás. Még ha maga a pár puszi nem is olyan durva, de a szándék (amit az is mutat, hogy ő feküdt be a srác ágyába) az már eléggé.
2012. júl. 14. 00:54
 16/19 anonim válasza:

ha valaki szeret valakit akkor egy szájra puszi gondolata is megcsalás az hogy megtette azzal neked fájdalmat okozott...tedd próbára, mennyen csak bulizni csináljon amit akar de úgy hogy te nem vagy vele, ha újból megteszi, akkor hagyd ott, ne hagyd hogy tönkretegyen

:)

2012. júl. 14. 01:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Jézusom, lány vagyok és a barátom már rég kidobott volna ezért és szerintem jogosan is! Legközelebb megdugják és te azt is elnézed és enyje benyje? Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok?
2012. júl. 14. 07:17
 18/19 anonim ***** válasza:
ez nem megcsalás,ez a szerelem első jele...
2012. júl. 14. 10:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem mindnenféle esetben megcsalásnak számítana és az is bántana h részegre itta magát
2012. júl. 14. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!