Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Nyaraltam egy hétig barátaimmal, (a barátom nem volt ott), és néhány este egy sátorban aludtam egy másik sráccal... tudom, nem kellett volna, eléggé szégyellem, de nem volt semmi meg nem is tetszik nekem, nem akartam tőle semmit.

Mit gondoltok?

2012. júl. 10. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:

és ez miért megcsalás? nem hinném hogy a barátodnál ez annak számít ha nem történt semmi. én is aludtam már mással, mégsem borult ki a barátom.

17L

2012. júl. 10. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:
az nem megcsalás ha eggyütt alszol valakivel.
2012. júl. 10. 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem az.
2012. júl. 10. 13:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát, barátom biztos, hogy nagyon kiborulna ezen. De inkább nem mondtam el... ezért is kérdezem itt, mert ha nem számít annak, akkor feleslegesen nem rontok a kapcsolatunkon.
2012. júl. 10. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez nem megcsalásnak számít
2012. júl. 10. 13:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem történt köztetek semmi akkor miért lenne megcsalás? Vagy te annak érzed? Mi okod van rá hogy bűnösnek érezd magad? Persze jó belegondolni a másik helyzetébe. Nyilván te sem örülnél neki ha a pasid más csajokkal aludni együtt sátorban... :)
2012. júl. 10. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez nem megcsalás.
2012. júl. 10. 13:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, én se örülnék, ezért gondolkoztam el ezen.
2012. júl. 10. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem megcsalás, de ha utólag tudnék meg ilyet, akkor eléggé felhúznám magam.
2012. júl. 10. 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát előre kellett volna gondolkodni, elvégre az ember nem tesz olyasmit a párja háta mögött, amiről tudja, hogy az fájna, rosszul esne neki...

Más kérdés, hogy ez nem megcsalás (ha a semmi nem történt azt takarja, hogy SEMMI nem történt, vagyis mindenki behúzta magát a hálózsákjába és egy "jó éjszakát" mondása után elaludt, reggel pedig a saját hálózsákjában ébredt egyedül).

Mostmár szerintem kár ezzel foglalkozni, nem történt semmi, ha szeretitek egymást, akkor a semmiből ne csinálj konfliktust!

2012. júl. 10. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!