Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Nyaraltam egy hétig barátaimmal, (a barátom nem volt ott), és néhány este egy sátorban aludtam egy másik sráccal... tudom, nem kellett volna, eléggé szégyellem, de nem volt semmi meg nem is tetszik nekem, nem akartam tőle semmit.
Mit gondoltok?
és ez miért megcsalás? nem hinném hogy a barátodnál ez annak számít ha nem történt semmi. én is aludtam már mással, mégsem borult ki a barátom.
17L
Hát előre kellett volna gondolkodni, elvégre az ember nem tesz olyasmit a párja háta mögött, amiről tudja, hogy az fájna, rosszul esne neki...
Más kérdés, hogy ez nem megcsalás (ha a semmi nem történt azt takarja, hogy SEMMI nem történt, vagyis mindenki behúzta magát a hálózsákjába és egy "jó éjszakát" mondása után elaludt, reggel pedig a saját hálózsákjában ébredt egyedül).
Mostmár szerintem kár ezzel foglalkozni, nem történt semmi, ha szeretitek egymást, akkor a semmiből ne csinálj konfliktust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!