Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez már megcsalásnak számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalásnak számít vagy csak sima flörtölésnek?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek van már több mint 1 éve egy barátja akivel most végül is szüneteltetnek egy kicsit de nem értem hogy milyen szünet ez mert mindig találkozgatnak és ugyanúgy csókolóznak stb.. Lényegében múltkor voltunk egy sörözőben ahol ott volt az a fiú aki tetszik a barátnőmnek és a srácnak is tetszik a barátnőm. Mivel egy söröző nyilván hogy ittak de nem voltak berúgva nagyon meg semmi.:) a srác tudja hogy a barátnőmnek van pasija, ismerik is egymást, sőt haverok is.. Elkezdtek közelebb kerülni egymáshoz, rengeteget ölelkeztek, puszilgatták egymást meg minden, egész este együtt lógtak, aztán a vége felé már az orrukat dörzsölgették össze ez az a tipikus "melyik smárolja le a másikat" hamarabb dolog, én nem láttam hogy lett volna csók nemtudom,de az sem kizárt.. de már nagyon durván flörtölgettek meg minden.. szerintetek ez megcsalás?

17/L

2012. júl. 5. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, a megcsalás az, ha megcsókol valaki mást, vagy fogdossa valaki mást, vagy lefekszik valaki mással.
2012. júl. 5. 17:15
 2/9 A kérdező kommentje:
ja bocsi az elfelejtettem beleírni hogy csapkodta a srác a barátnőm fenekét párszor, meg egyszer láttam azt hogy a barátnőm a falnak volt dőlve a srác ott állt vele szembe és a mellét megfogta..
2012. júl. 5. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
az már megcsalás, ha fogdosta
2012. júl. 5. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Eleve ott kezdődik, hogy maga a szünet legalizált megcsalásnak tekinthető. Szerintem gusztustalan. Ha szünet van, akkor elvileg semmi sem megcsalás, hiszen nincs barátot, szabad van, bárkivel bármit teheszt, idegennel is, meg a szünetes pasiddal/nőddel is. De ez semmi másról nem szól, csak hogy megtehesd.
2012. júl. 5. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
megcsalás vagy nemmegcsalás, amit leírtál a kérdésben annak minden egyes része fájna ha szerelmes lennék a lányba
2012. júl. 5. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:
nálunk ha a pasim flörtölne valakivel vagy én valakivel nálunk ez megcsalás.. azért vagyok együtt a asimmal hogy vele legyek nem azért hogy közbe kedvemre flörtölgessek más pasikkal akkor mindek együtt lenni bárkivel is ha mással flörtölsz meg ilyenek... de lehet nem komoly a kapcsolatuk nekünk az
2012. júl. 5. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én szememben ez már bizony megcsalás...De én szigorú vagyok ilyen kérdésekben, és az ölelkezés és puszilkodás rohadtul nem fér bele.
2012. júl. 5. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nem, ha épp szünetet tartottak. De erről a Jóbarátok féle Ross/Rachel féle történet jutott eszembe, ahol azért Rachelnek volt igaza :D
2012. júl. 5. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha szüneteltetnek, akkor nem megcsalás! De ha odáig jutottak, hogy szünetet tartanak, akkor valami nincs rendben a kapcsolatukkal! Ha szeretnék egymást, és biztosak lennének az érzelmeikben, akkor minek szünet?
2012. júl. 6. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!