Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az megcsalásnak számít, ha a lány egy másik lánnyal fekszik le?

Figyelt kérdés
mindkét nem válaszait várom :)
2012. júl. 1. 22:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Mivel én lány vagyok,így az én esetemben ez szóba sem jöhet. Sosem tudnék egy nővel lefeküdni. Viszont megcsalásnak venném,és szakító oknak ha a párom lefeküdne egy férfival..
2012. júl. 1. 22:40
 2/18 anonim válasza:
97%
Szerintem igen. 33F
2012. júl. 1. 22:41
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
Ez számomra felfoghatatlan, hogy juthat egy csaj idáig. Nem megcsalás, sokkal rosszabb. Betegség, el vagy deformálódva, le vagy züllve.
2012. júl. 1. 22:42
 4/18 anonim válasza:
14%

Érdekes kérdés :) Te lány vagy? Akkor feltétlenül.

Ha fiú vagy, akkor fogjuk rá, hogy "kíváncsiság", milyen lehet egy másik lánnyal.

Amúgy szerintem számít a kor (ha fiatal, akkor lehet, hogy még nem tudja, hogy hova vonzódik). Számít a bódultság (alkohol, drog). Lehet, hogy nem is akarta, csak belevitték.

Miért nem kérdezed meg, hogy miért tette?

2012. júl. 1. 22:42
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

igen,az.. Rögtön el is hagynám.

23/F

2012. júl. 1. 22:45
 6/18 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Mert ha leszbikus, maradjon is ott, ha meg biszex, nekem nem kell!35/F
2012. júl. 1. 22:47
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

Igen, az a megcsalás ha másik emberrel kerül olyan testi/érzelmi viszonyba, amilyenben általában a szeretők vannak. Az, hogy nő vagy férfi a másik fél irreleváns.

19/L

2012. júl. 1. 22:53
 8/18 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó, a dr. house-ban volt szó róla és elgondolkodtam rajta :)
2012. júl. 1. 22:58
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy megcsalás-e, valamilyen szinten igen, de engem nem is ez zavarna, hanem az, hogy biszex. Én nő vagyok, nem tudnék együtt lenni egy nővel, de ha mégis megtörténne, megérteném a párom, hogyha elhagyna, mert ő sem kellene már nekem, ha megtudnám, hogy lefeküdt egy pasival (még akkor se, ha előttem történt, és nem "megcsalt").
2012. júl. 1. 23:07
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

Mitől lenne más? Attól, hogy egyneműek? Az még nem jogosít fel arra, hogy testi kapcsolatba lépj vele. Ugyanúgy vétesz a hűség ellen, a kedvesed ellen.

Te mondjuk megcsalásnak vennéd, ha a pasid egy cuki pasi seggét tömködné? Na ugye!

2012. júl. 1. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!