Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szex chat megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex chat megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Természetesen nem a barátommal chatelnék.

2012. júl. 2. 00:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
feltünési viszketegség?
2012. júl. 2. 00:48
 2/12 anonim ***** válasza:
nem teljesen, de lelkiismeretfurdalásod lehet
2012. júl. 2. 00:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, bár a szándék nem éppen kedves.

Szal jobb ha nem tudja meg a másik, bár ez nem olyan dolog, aminek jelentősége van ha eltitkolod.

Ugyanúgy mint

"Mindent a szemnek semmit a kéznek"

vagy éppen

"A képzeletedben azt csinálsz amit akarsz"

4/12 A kérdező kommentje:
Nem. Inkább kiéhezettség xD
 5/12 anonim ***** válasza:
virtuál világ..a pasid meg nem az..ha igy vesszük akkor nem megcsalás..de ha vallásos vagy pl,akkor már az is megcsalás ha csak rá gondolsz h mással ..34f
2012. júl. 2. 00:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez csak szóhasználat kérdése, de hogy nem rendes dolog, és a barátodnak joga lenne nagyon kiakadni, az biztos.

De ha ki vagy éhezve mellette, akkor lehet, inkább búcsút kellene inteni egymásnak.

2012. júl. 2. 00:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsalas, de ha megtudnam, hogy ilyet tett a baratom, akkor elobb megprobalnam megtudni, mit nem kap meg tolem, es ha nem sikerul kiegyeznunk, akkor nem turnem es szakitanek.
2012. júl. 2. 00:53
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok vallásos, és az az igazság, h egy ismerősömmel chatelnék. (Most is nyaggat, h írjak már) Régebben lefeküdtem vele. Ráadásul a barátom is ismeri, és jóban vannak. :S

(Azután ismertem meg a barátomat, hogy lefeküdtem a sráccal.)

2012. júl. 2. 00:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát igen, velem is csinálta ezt egy lány, pedig pasija volt és állítólag nagyon szerette, mégis azt írta, hogy velem akar szexelni élőben is, meg csábítgatott és meztelen képeket is küldött végül magáról, pedig először félénkebb volt, de két hét alatt sikerült elcsábítanom, hogy végül magától tepert értem.
2012. júl. 2. 00:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem járunk olyan hosszú ideje, és mostanában nem sok időnk volt találkozni, ezért vagyok kiéhezve.
2012. júl. 2. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!