Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít? :/
Szóval a szitu: 3,5 hónapja vagyok együtt egy fiúval, aki még szűz, és jó párszor próbálkoztunk a szexszel, de amikor az óvszert felakarnám tenni, mindig lekonyul neki... :( Különben imádom a srácot, mert baromi aranyos, és kedves, meg jófej, imádnivaló, és szeretek vele lenni, csak annyira zavar, hogy nem jön össze a szex...
Volt barátommal 13 hónapig voltunk együtt, és tegnap e,mentünk a szüleinkkel Vácra strandra. Dumáltunk meg ilyenek, és picit feléledtek köztünk a régi érzések, legalábbis egy kicsi vonzódás, meg örültünk egymásnak. Szóval a vége az lett, hogy lefeküdtünk (én már 4 hónapja nem szexeltem, és baromira ki voltam éhezve már). Jó volt meg minden, de igazán a szex résznél nem volt bennem érzelem, csak jó érzés volt, hogy végre szexelek (ez hülyén hangzik, de ez az igazság). Tudom, hogy elvileg és gyakorlatilag is megcsaltam, de úgy igazán a volt barátom iránt nincs érzelem, meg - midnezek ellenére, ami történt - a mostani barátomat szeretem és furcsán hangzik, de szeretném még boldoggá tenni addig, amíg el nem megy külföldre tanulni/dolgozni, mert akkor úgyis megfog szakadni a kapcsolat valószínűleg, csak annyira nem tudom, miért nem jön össze vele a szex. És ez meg tényleg fontos egy kapcsolatban...
Ne foglalkozz vele, ha meg tudna dugni, nem történt volna meg.
Ez a szűz fiúk átka, most már tudod, h nem érdemes ilyennel kezdeni.
Igen, ez megcsalásnak számít és ha nem vagy elég türelmes, hogy szegény szűz barátodnak végre sikerüljön megdugni téged, akkor el kéne gondolkodni tényleg olyan fontos-e neked. Ha meg tudtad csalni akkor biztos nem jelent annyit, hogy hűséges legyél hozzá, tehát szakítanod kéne, de meg ne alázd azzal, hogy elárulod, megcsaltad. Ami történt, megtörtént, most úgy segíthetsz mindkettőtökön, hogy szakítotok. Amúgy se lenne hosszú életű kapcsolat, ha hamarosan elmegy külföldre.
27F
Ez annak számít, s ezáltal belőled is k.. lett, ha ennyi kitartásod nincs nem is igazán szereted!
Sajnálom a srácot , hogy igy átbasztad!
Ez bizony megcsalás.
Remélem otthagy a fiú, jobbat érdemel nálad sokkal.
Az én barátomnak is sokáig nem jött össze, de támogattam őt, nem félrek@rtam. Mára minden tökéletes.
A legelső kommentelőt lehülyézem. TE nem voltál szűz???
neked kedves posztoló:
Igen megcsalás mert nem voltál hű, az hogy érzelem nélkül csináltad az még rondább dolog, jelentése, hogy az ösztöneid érzéseid felülkerekedtek a "Szerelmeden"
Legjobb lesz ha bevallod neki a dolgot, és örülj, hogy még megtart magának
nem megcsalás, még csak fel se merüljön benned a kétely... Te szegény hogyan is gondolhatsz ilyenre, hisz szegény szűz srác nem tudott megb@szni és te csak könnyítettél magadon. Jajj te kis butus ha érzelem se volt, akkor főleg nem volt megcsalás, ne bolondozz....
szerencsétlen...
Első vagyok, voltam szűz, de nem szerencsétlenkedtem hónapokig.
Így járt az inas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!