Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít? :/

Figyelt kérdés

Szóval a szitu: 3,5 hónapja vagyok együtt egy fiúval, aki még szűz, és jó párszor próbálkoztunk a szexszel, de amikor az óvszert felakarnám tenni, mindig lekonyul neki... :( Különben imádom a srácot, mert baromi aranyos, és kedves, meg jófej, imádnivaló, és szeretek vele lenni, csak annyira zavar, hogy nem jön össze a szex...

Volt barátommal 13 hónapig voltunk együtt, és tegnap e,mentünk a szüleinkkel Vácra strandra. Dumáltunk meg ilyenek, és picit feléledtek köztünk a régi érzések, legalábbis egy kicsi vonzódás, meg örültünk egymásnak. Szóval a vége az lett, hogy lefeküdtünk (én már 4 hónapja nem szexeltem, és baromira ki voltam éhezve már). Jó volt meg minden, de igazán a szex résznél nem volt bennem érzelem, csak jó érzés volt, hogy végre szexelek (ez hülyén hangzik, de ez az igazság). Tudom, hogy elvileg és gyakorlatilag is megcsaltam, de úgy igazán a volt barátom iránt nincs érzelem, meg - midnezek ellenére, ami történt - a mostani barátomat szeretem és furcsán hangzik, de szeretném még boldoggá tenni addig, amíg el nem megy külföldre tanulni/dolgozni, mert akkor úgyis megfog szakadni a kapcsolat valószínűleg, csak annyira nem tudom, miért nem jön össze vele a szex. És ez meg tényleg fontos egy kapcsolatban...

2012. júl. 7. 09:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Első vagyok, voltam szűz, de nem szerencsétlenkedtem hónapokig.

Így járt az inas."

De ha valamiért nem jött volna össze, akkor nyilván még biztattad is volna a barátnőd, hogy szexeljen mással, míg belejössz, ugye?

Vagy ha már nem szűzen lesznek gondjaid (sose tudhatod), akkor se lesz gáz, ha az asszonykád félreb@szik, mert te is megérdemled akkor, nem igaz?

2012. júl. 7. 11:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Rohadt r.banc vagy!
2012. júl. 7. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:

Megboldogult nagyapám, aki megjárta világháborút. Azt mondta:

"Azok a bajtársai (katona társai), akik a fronton össze vissza kufircoltak (látogatták a bordélyházakat), azoknak defektes gyerekei születtek."

Elkaphattak nemi betegségeket, amiket az orvostudomány még lehetséges, hogy mai napig nem ismer.

Más:

Mikor a feleségem szült nem volt kedve szexelni, kiráztam a répát. Ez nekem logikus cselekvés, de vannak akik szerint már ez is megcsalás, és bűn.

Van aki számára még az is normális, hogy elmegy a kupiba ilyen helyzetben.

Úgyhogy ezt a megcsalás témát én kerülném.

Az esetet diszkrécióval kezelném. Tekints rá úgy mintha elmentél volna egy masszázsra feltöltődni. Nem kezdenél örömódákat zengeni otthon, hogy hányszor nyomkodta át a hátad a masszőr, és milyen kellemes volt, csak ha érdeklődnek otthon.

Az eset éppen azáltal mérgezheti a kapcsolatot, ha a párod előtt feltárod a történetet, miközben Ő erre egyáltalán nem nyitott.

Vagy ha egy nemi betegség felbukkan az is ciki lehet.

Más:

Azt nem értem, mi lehet abban a gumiban olyan rossz, amitől lelankad a párod cerkája?

Szag, sikosító összetétele?

4 hónap alatt biztosan kipróbáltam volna stimuláló szereket, vagy fogamzásgátlóra és gumi nélkül üzemmódra álltam volna át.

Én most a Durex Elit-el masszírozom az asszonykámat belsőleg, és meg kell mondjam semmi kellemetlen nincs benne számomra.

Egy hibája ugyan van neki, de az nem nekem gond, hanem a feleségemnek. Ha kihúzom a cerkát, akkor hamar kiszárad a gumi felszíne, és nem dughatom vissza. A részletekkel már nem akarlak tovább csigázni.

2012. júl. 7. 19:59
 14/20 anonim ***** válasza:

Miért nem csempésztél a pasid italába viagrát?

Azt hitte volna,hogy magától megy neki,aztán legkozelebb meg magabizosabb lett volna,és nem parázott volna,hogy fel fog-e állni a cerka.

2012. júl. 7. 21:11
 15/20 Réci20 válasza:
A megcsalás semmire sem orvosság. Ha nem megy ilyen módon a szex, akkor szerintem teljesen nyugodt/békés környezetet kéne biztosítan, de ha őt zavarba hozza, akkor próbáld ellazítani. Pl. suttogj hozzá közben, puszilgasd a nemiszerve körül, nyakát stb. és így lassacskán tedd fel neki. És csak szép lassan menjetek a dologgal. Aztán jobban fog menni. Neked kell átvenni az irányítást, mert biztos fél h. kudarcot vall. És ha ugyis lenne, te csak nyugtasd, aztán a következő mindig jobb lesz.
2012. júl. 9. 07:31
 16/20 László22 ***** válasza:
61%

Szerintem is egy rohadt rib..c vagy. Ez az utálatos hogy az első adandó alkalommal kihasználjátok az alkalmat, ahelyett hogy megértő módon segítettél volna a barátodnak. Komolyan mondom az ilyeneknek el kellene ásniuk magukat. Gondolj csak bele kis anyám mi lett volna ha veled történt volna meg ez, a barátod nézett volna félre mert neked nem lehetne te hogy örülnél neki? Állj elé faszán és mond el neki, ne legyen lelkiismeret fordulásod ez miatt úgy sincs akkor az után se legyen. Mond el neki és hagyd el hadd keressen magának egy olyan csajt akit megérdemel. Amúgy a sok okos tóninak üzenném hogy sokszor előfordul hogy nem bírja az óvszert, meg ügye ügyetlenkedik mikor felhúzza és beparázik, ez a nő hibája hiszen el kellene tudnia lazítani a pasit hogy ne féljen. Ez van ilyenek vagytok ti menő emberek.

23/f.

2012. júl. 9. 12:32
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Minek jársz toketlen,gátlásos kolykokkel?
2012. júl. 9. 15:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Ja, és akkor mi pasik vagyunk szemetek.

Bakker, mekkora ribanc vagy, ja... Csak úgy tolattal a strandon a kékeres e mi? A "szerelmed" pedig melózott...

Szegeny srác, meg nem dugott meg es megcsalod... Meg kell mondanod neki hogy egy ki*aszott nagy r*banc vagy!

Szegeny srác!

2012. júl. 9. 20:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Máskor egy férfivel gyere ossze,aki képes használni a farkát,ne egy toketlen gyerekkel.
2012. júl. 9. 22:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Sok menő tudatlan parasztgyerek azt hiszi, hogy attól férfi a férfi, hogy akármikor feláll a farka.

A srácot sajnálom, jobbat érdemel egy ilyen átlagos ribanctól.

2012. júl. 20. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!