Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Ha egy társkereső oldalon flörtöl és írogat egy csajjal úgy, hogy nem is közölte vele, hogy van barátnője?
2012. júl. 6. 10:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
szerintem nem megcsalás, de elég kiszúrás. beszéld meg vele, de lehet hogy csak barátkozik (akár társkerteső oldal akár nem)
2012. júl. 6. 10:38
 2/29 AvernusTriad ***** válasza:
Nem megcsalás, de még lehet belőle. Egyébként mit keres társkereső oldalon? Nem vagytok együtt?
 3/29 anonim ***** válasza:
Sztem eleve társkereső oldalra sem kéne járkálni ha már van kapcsolata
 4/29 anonim ***** válasza:
Nem kifejezettem megcsalás.. inkább a megcsalás előjele.
2012. júl. 6. 10:39
 5/29 A kérdező kommentje:
Erre akkor regisztrált, amikor MÁR együtt voltunk. azt mondta, hogy kíváncsiságból.Tegnap az ő gépén neteztem és kedvencek közé volt mentve az oldal. Mondom mi a fene? Megnéztem erre látom,hogy miket társalog.. Nem pont csak haveri szinten...
2012. júl. 6. 10:42
 6/29 A kérdező kommentje:
Megbeszélni vele nem hiszem, hogy tudni fogom, mert kiveri a hisztit, hogy miért néztem meg és hogy semmi közöm hozzá.
2012. júl. 6. 10:43
 7/29 anonim ***** válasza:
Van, aki csak szórakozásnak használja a társkereső oldalakat, meg virtuálisan hülyíti az ellenkező nemet, nem biztos, hogy ez megcsalás.
2012. júl. 6. 10:43
 8/29 A kérdező kommentje:
Nem közvetlen megcsalás, az oké, de azért némi önbecsülést rendesen veszítettem..
2012. júl. 6. 10:44
 9/29 AvernusTriad ***** válasza:
Elég ostoba lehet :/ Azt azért hozzáteszem ,hogy jogosan dühöngene, mert az oldal felfedezése egy dolog, de a levelezést csak az accountjával tudtad megnézni. Én is felhúznám magam.
2012. júl. 6. 10:45
 10/29 A kérdező kommentje:

Belépve volt, és a beszélgetés volt a kedvencek között.

Amúgy meg ő mindig megnézi az én dolgaimat a gépemen.. Én nem szoktam, de azért ez szembe szúrt...

2012. júl. 6. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!