Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Ha egy társkereső oldalon flörtöl és írogat egy csajjal úgy, hogy nem is közölte vele, hogy van barátnője?
2012. júl. 6. 10:36
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ma megpróbálok vele nyugodtan beszélni, de szerintem ennek úgyis vége.......
2012. júl. 6. 11:18
 22/29 anonim válasza:
Lehet hogy az lesz belőle.Lépj minél hamarabb közbe!! Amúgy meg honnan tudod ezt? Meglested?
2012. júl. 6. 11:20
 23/29 anonim ***** válasza:

Okoska

Úgy h amit 16 is leírt egy barom gyerekes viselkedés és biztos h nem normális egy kapcsolatban. Gondolom vannak vagy tizen akárhány évesek

Ha igazi a kapcsolat és szeretik egymást akkor eszükbe sem fog jutni a társkereső. Poénból sem.

2012. júl. 6. 11:23
 24/29 anonim ***** válasza:
Csodálatos, hogy hány kapcsolat bukásához vezet az internet. Mondhatnánk, hogy a társas élet hivatalos megrontója. Már persze azoknak, akik mániákusan nyomozgatnak a párjuk után.
2012. júl. 6. 11:24
 25/29 anonim ***** válasza:

"kedves" 25

Mondtam én h valami tizenéves kis ... vagy. Én 24 vagyok 4 éves kapcsolattal és tapasztalatból mondom h ameik pasinak az számít h kit tudna még meghódítani meg társkeresőre regisztrál az nem ragaszkodik annyira a párjához mint kéne. Nekem is a párom a legjobb haverom is. Hülyéskedünk sőt még szoktam is szólni neki ha látok egy jó csajt (mert attól h gyűrűt húzott az ujjamra még nem kell h vak legyen), de én tudom h én vagyok neki a legfontosabb és nem az érdekli h kit hogy tudna felszedni. Az internetes csajozás meg nem poén. Neked komolyan vicces h a párod azt keresgéli h kivel jöhetne össze?? Honnan tudod h mindent megmutat ami ott történik?? XD XD Naív vagy még nagyon

2012. júl. 6. 11:35
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem azért szoktam mondani és képzeld ő is szokta előttem mondani. Jah és ettől nem érzem magam vagánynak meg nem is a hűségét tesztelem. Volt nekem is két éves kapcsolatom kiscsillag.És nem húzom a számat mert tudom h csak én érdeklem. És az igen olyan pasi volt akivel nem csináltam volna mert teljesen más volt mint a vőlegényem. Nem mondtam h hú de jó csaj vagyok, csak h a párom jobban szeret annál mint h azt lesné kit szedhetne fel ha én nem lennék. De te is arról pofázol h ne mondjak rólad véleményt közben meg te jobban tudsz mindent h mit miért csinálok.

De minek is magyarázok én neked bármit. Most te vagy a húúú de komoly nagy nő akinek 2 éve van párja és mindent tud a párkapcsolatokról. Majd megtanulod a magad kárán h az a pasi aki arra kiváncsi h kit tudna még felszedni, nem ragaszkodik úgy a párjához ahogy azt kéne. Ha a tapasztaltabbnak nem hiszel a te bajod.

Tudod attól h 2 éve van veled még bármikor elhagyhat. A barátnőmet 6 év után hagyta el a párja.

2012. júl. 6. 12:08
 27/29 anonim ***** válasza:
hát, kérném, hogy magyarázza el, hogy miért csinálta az egészet, volt-e terve azzal a nővel, ha felkapja ezen a vizet, akkor sajnos nem tudsz mit csinálni:( ne azon akadjon ki ilyen helyzetben, hogy te megláttad... ismerek olyan csajt sajnos, aki még a facebookját is ellenőrzi a barátjának, úgyhogy te nem igazán kémkedtél... ha felháborodik a kérdéseiden, akkor mondd el neki, hogy itt a vége. Egyébkét hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
2012. júl. 6. 12:44
 28/29 A kérdező kommentje:
Én 20, ő pedig 24. És 2 éve vagyunk együtt mi is. :D
2012. júl. 6. 12:51
 29/29 anonim ***** válasza:
két év után lehet, hogy elszállt kicsit az önbizalma, fpleg, ha egyébként nem nagyon jártok el bulizni, de mindenképp beszéljétek meg vele! és ne az legyen a fő téma, mint sokaknál, hogy akkor már nem szeretsz, blabla, az inkább idegesítő, ésszerű érvekkel felépítve, nem veszekedéssel tálald neki újra, ha ő nem tud mondani semmi értelmeset rá... főleg ha azt hajtja esetleg hogy: nem tudom miért csináltam (és társai) akkor hagyd a fenébe:/ jobbat érdemelsz, mert egyébként értelmes lány vagy
2012. júl. 6. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!