Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
Okoska
Úgy h amit 16 is leírt egy barom gyerekes viselkedés és biztos h nem normális egy kapcsolatban. Gondolom vannak vagy tizen akárhány évesek
Ha igazi a kapcsolat és szeretik egymást akkor eszükbe sem fog jutni a társkereső. Poénból sem.
"kedves" 25
Mondtam én h valami tizenéves kis ... vagy. Én 24 vagyok 4 éves kapcsolattal és tapasztalatból mondom h ameik pasinak az számít h kit tudna még meghódítani meg társkeresőre regisztrál az nem ragaszkodik annyira a párjához mint kéne. Nekem is a párom a legjobb haverom is. Hülyéskedünk sőt még szoktam is szólni neki ha látok egy jó csajt (mert attól h gyűrűt húzott az ujjamra még nem kell h vak legyen), de én tudom h én vagyok neki a legfontosabb és nem az érdekli h kit hogy tudna felszedni. Az internetes csajozás meg nem poén. Neked komolyan vicces h a párod azt keresgéli h kivel jöhetne össze?? Honnan tudod h mindent megmutat ami ott történik?? XD XD Naív vagy még nagyon
Nem azért szoktam mondani és képzeld ő is szokta előttem mondani. Jah és ettől nem érzem magam vagánynak meg nem is a hűségét tesztelem. Volt nekem is két éves kapcsolatom kiscsillag.És nem húzom a számat mert tudom h csak én érdeklem. És az igen olyan pasi volt akivel nem csináltam volna mert teljesen más volt mint a vőlegényem. Nem mondtam h hú de jó csaj vagyok, csak h a párom jobban szeret annál mint h azt lesné kit szedhetne fel ha én nem lennék. De te is arról pofázol h ne mondjak rólad véleményt közben meg te jobban tudsz mindent h mit miért csinálok.
De minek is magyarázok én neked bármit. Most te vagy a húúú de komoly nagy nő akinek 2 éve van párja és mindent tud a párkapcsolatokról. Majd megtanulod a magad kárán h az a pasi aki arra kiváncsi h kit tudna még felszedni, nem ragaszkodik úgy a párjához ahogy azt kéne. Ha a tapasztaltabbnak nem hiszel a te bajod.
Tudod attól h 2 éve van veled még bármikor elhagyhat. A barátnőmet 6 év után hagyta el a párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!