Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Ha egy társkereső oldalon flörtöl és írogat egy csajjal úgy, hogy nem is közölte vele, hogy van barátnője?
2012. júl. 6. 10:36
1 2 3
 11/29 AvernusTriad ***** válasza:
Micsoda bizalom! o.O Itt már rossz alapokra helyeztétek az egészet. Viszont ha ő megnézi a dolgaidat, akkor miértt is ne tudathatnád vele, mit találtál? kettőn áll a vásár.
2012. júl. 6. 10:52
 12/29 anonim ***** válasza:

Nem megcsalás.

De szakítsatok. Ami köztetek van az nem kapcsolat. Ahhoz ugyanis bizalom kell.

2012. júl. 6. 10:54
 13/29 anonim ***** válasza:
Kérd csak számon nyugodtan. Ha volt olyan hülye h bejelentkezve hagyta meg ő is turkál a cuccaid között, nincs joga háborogni. Ha nagyon háborog akkor az kicsit gyanus is
2012. júl. 6. 10:54
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem kifejezetten a bizalom hiánya miatt nézelődik a gépemen.

Félek, hogy ha felhozom neki és ő háborogni kezd én elküldöm a jó anyukájába... És akkor szépen vége mindennek.

2012. júl. 6. 10:57
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem megcsalás de bármi kisülhet az ilyenekből inkább egy jel hogy figyelj rá oda de nagyon
2012. júl. 6. 11:00
 16/29 anonim ***** válasza:
az én barátom is regisztrált, de elmondta, hogy kíváncsi, hogy mi lesz belőle, aztán meg mutatta a leveleket is amiket kapott, nem nagyon érdekelt:) ha egy bizonyos emberrel vagy együtt, hiába érezteti, hogy szeret, és jól nézel ki és a többi, kicsit megcsappan az önbizalma, mert nem csajozgathat, nem tudja, hogy mennyire jön be rajtad kívül másoknak:) ő lehet, hogy nem akart ezzel zaklatni, az, hogy ott flörtölget semmi, ha kedvem lenne hozzá én is csinálnám, mondjuk akkor elmondanám a barátomnak, mert nem esne úgysem rosszul neki... sőt azt hiszem volt is ilyen ötlet, hogy regisztráljunk mindketten és aki több embert "összeszed" az nyer:D
2012. júl. 6. 11:05
 17/29 A kérdező kommentje:
Utolsó! Amit leírtál, az szép és jó. Ha ennyi lenne az egész, akkor simán megmutatta volna nekem, mert tudja, hogy ha valamit elmond, hogy miért csinálja, akkor oké, nem érdekel. De így hogy hetek óta minden nap beszél azzal a nővel és drágának és kincsnek szólítja, az már na...
2012. júl. 6. 11:09
 18/29 anonim ***** válasza:
ha egy nővel beszél hetek óta, az már kicsit tényleg gázos, de msn vagy face, vagy telszám csere nem volt, akkor még mindig nincs ok az aggodalomra igazából... mondjuk az, hogy ezt nem lehet megbeszélni vele elég gáz:S
2012. júl. 6. 11:11
 19/29 A kérdező kommentje:
"Face-csere" az már volt..
2012. júl. 6. 11:14
 20/29 okoska31 ***** válasza:

kapcsolatba hogyan fér bele társkereső oldal?

nálam sehogy. az nem kapcsolat. legalább is ő biztos nem gondolja annak.

ennek előbb-utóbb szex útján történő megcsalás lesz a vége.

Ha gondolod, várd meg, én nem tenném..

2012. júl. 6. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!