Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak szamit?
Figyelt kérdés
Baratnom taborba ment, es egyik este Eleg reszegre itta magat, es (allitolag fogadasbol ) lesmarolta az egyik ottani gyerek (4-5 eve ismerik egymast) es amikor hazajott nekem ezt az egeszet elmondta, de masoknak is elmondta akik utanna szoltak nekem (haverjaim) hogy smarolt egy gyerekkel. Egyiknek azt is mondta h tetszett neki ez az egesz, a masiknak meg azt mondta, hogy nem a gyerk smarolta le ot hanem amikor elment furdeni akkor befekudt az agyaba es letamadta azt a fiut. Regota egyutt vagyunk es eddig meg semmi baj nem volt. Lehet hogy megunt?2012. júl. 14. 00:24
1/19 anonim válasza:
Meglehet. Ha ő smárolta le, akk cink
3/19 A kérdező kommentje:
Es ha annyira reszeg volt, hogy nem gondolta vegig h mit csinal?
2012. júl. 14. 00:27
4/19 anonim válasza:
Részegség nem mentség. Én akk se smárolnék le senkit, ha nem lenne senkim..Itt kezdődik a ribimérce, tudod..te esetedben lehet h tlg váltana. Beszélj vele, ne itt várd a csodát
5/19 anonim válasza:
Általában hogy mi számít megcsalásnak az nem mindenkinél pont ugyanaz, vannak akik lazábbra veszik a gyeplőt, másoknak meg egy csók is megcsalásnak számít. Szerintem a barátnőddel beszélgess el erről, hogy most mi is van veletek.
6/19 anonim válasza:
Igen annak számít.Nem ez volt az első de még az utolsó alkalom se
7/19 A kérdező kommentje:
Beszelnek vele de nem tudom hogy hogy hozzam fel a temat. Mar ma este irtam neki egy uzenetet hogy nagyon bant ez a dolog... D meg nem olvasta el szerintem meg mert mar elkoszontunk mert ment aludni.
2012. júl. 14. 00:30
8/19 anonim válasza:
Beszélgess el vele erről, ez nem teljesen egészséges dolog, és a részegség csak egy koholt kifogás.
9/19 A kérdező kommentje:
Tudnaok valami tanacsot adni, hogy hogy hozzam fel a temat?
2012. júl. 14. 00:37
10/19 anonim válasza:
Megcsalás. A részegség nem mentség. Ha olyan részeg lenne hogy nem tudja mit csinál akkor smárolni se tudna. És engem fogadásbol se tudna senki lesmàrolni ha én nem akarnám. Sajnállak de nem érdemel meg téged. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!