Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy a megcsalás valamiféle függőségem lett?
Senki mellett nem tudok hűséges lenni. Volt hogy nem is akartam. Szerintem egy férfi megcsalasa csak ösztön, nincsenek érzelmek. Viszont az utolsó baratnomet nagyon szerettem. Jó volt a szex, a kommunikáció, jól éreztem vele magamat. Aztán megcsaltam. Nem akartam hogy kiderüljön de rajott, elhagyott. Megígértem hogy megpróbálok megváltozni de nem kér belőlem.
Lehet hogy én ezen már nem tudok változtatni?
26 éves F.

“Megígértem hogy megpróbálok megváltozni “
A “megpróbálom “azt jelenti hogy nem kötelezted el magad fixen egy ponton .. szerinted kit vesznek fel egy munkahelyre a ki azt mondja hogy megpróbálja vagy azt aki azt mondja tudja? Nem tudsz leállni, valami mentális betegséged van, vagy nagyon későn érő típus vagy, majd 40 évesen vesd fel újra a komoly kapcsolat kérdését addig kerüld a nőket ilyen téren..

Csalni akarsz, nem vállalod magadat.
Játszol, de nem adsz bele igazit, magadat, ezért nem is lesz nagy nyereséged, esetleg csak látszólagos.
Adni kell, hogy kaphass.

Hogy ne tudnál rajta változtatni ha szeretnél. Egyszerű: nem kefélsz félre.
De ez csak akkor lesz így, ha akarod is.

"Szerintem egy férfi megcsalasa csak ösztön, nincsenek érzelmek."
Hát igen mert egy primitív majom szintjén vagy ami ugrál az egyik fáról a másikra banán miatt. Nem fogsz megváltozni mert nem akarsz. Ne légy monogám kapcsolatban, szexelj csak míg le nem rohad a farkad szexkapcsolatokban. Egészségedre! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!