Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik hogy a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy a megcsalás valamiféle függőségem lett?

Figyelt kérdés

Senki mellett nem tudok hűséges lenni. Volt hogy nem is akartam. Szerintem egy férfi megcsalasa csak ösztön, nincsenek érzelmek. Viszont az utolsó baratnomet nagyon szerettem. Jó volt a szex, a kommunikáció, jól éreztem vele magamat. Aztán megcsaltam. Nem akartam hogy kiderüljön de rajott, elhagyott. Megígértem hogy megpróbálok megváltozni de nem kér belőlem.

Lehet hogy én ezen már nem tudok változtatni?

26 éves F.

tegnap 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem csak férfiak között van ilyen, én nőként sem bírok magammal. Hiába szeretek tisztelek valakit és jó is vele a szex, ha egy jó pasi rámhajt simán belemegyek. El kell fogadni, hogy nem mindenki monogám típus. Csak ezt tudasd a kapcsolataiddal vagy inkább ne is legyél kapcsolatban. 28N
tegnap 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Én mindenkit megcsaltam. 5 kapcsolat, 2 házasság.
tegnap 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

“Megígértem hogy megpróbálok megváltozni “

A “megpróbálom “azt jelenti hogy nem kötelezted el magad fixen egy ponton .. szerinted kit vesznek fel egy munkahelyre a ki azt mondja hogy megpróbálja vagy azt aki azt mondja tudja? Nem tudsz leállni, valami mentális betegséged van, vagy nagyon későn érő típus vagy, majd 40 évesen vesd fel újra a komoly kapcsolat kérdését addig kerüld a nőket ilyen téren..

tegnap 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Csalni akarsz, nem vállalod magadat.

Játszol, de nem adsz bele igazit, magadat, ezért nem is lesz nagy nyereséged, esetleg csak látszólagos.

Adni kell, hogy kaphass.

tegnap 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Hogy ne tudnál rajta változtatni ha szeretnél. Egyszerű: nem kefélsz félre.

De ez csak akkor lesz így, ha akarod is.

tegnap 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
A megcsalás ezen a ponton már a jellemed része, nem vagy egyenes ember. Szerintem már nem is leszel.
tegnap 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell szépíteni, hogy ez ösztön, ez a te felelősséged. Sok ösztön van, amin az intelligens ember felülkerekedett, nem kell ezt idehozni. Ha tudod magadról, hogy képtelen vagy hűséges lenni, akkor ne keress komoly kapcsolatot. Vagy esetleg nyitott kapcsolat után kellene nézni. Alja gerinctelen viselkedés folyamatosan félredugni meg sunnyogni.
tegnap 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Hát fiam te nem voltál képes ki nőni az állatvilágból.Eszed sincs, csak faszod.Költözz be egy állatkertbe.A nőket meg hagyd békén a baciktól hemzsegő pöcsöddel.
tegnap 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
67%

"Szerintem egy férfi megcsalasa csak ösztön, nincsenek érzelmek."

Hát igen mert egy primitív majom szintjén vagy ami ugrál az egyik fáról a másikra banán miatt. Nem fogsz megváltozni mert nem akarsz. Ne légy monogám kapcsolatban, szexelj csak míg le nem rohad a farkad szexkapcsolatokban. Egészségedre! (:

tegnap 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!