Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megnősül az exem. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnősül az exem. Miért foglalkoztat ez ennyire engem?

Figyelt kérdés

Kerestem a választ magamban, és egyszerűen semmi. Jelenleg nincs párom, jól érzem magamat egyedül, és semmi esetre sem szeretnék az exemmel lenni. Megcsalt, csúnyát átvágott, én hagytam ott őt. Tehát nem merül fel bennem, hogy húú de szeretnék a lány helyében lenni. Ráadásul a kapcsolata és jegyessége alatt sokszor próbált elérni engem, találkozóra hívni, tehát az sincs, hogy ,,jól kibabrált velem, most meg valakihez hűséges.”

Egyszerűen nem értem, miért jut ez eszembe ilyen gyakran.

Fordult már elő veletek hasonló?

tegnapelőtt 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy foglalkoztat, talán zavar, hogy megnősül?
tegnapelőtt 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem normális érzés. Nekem is van így exeimmel, pedig nem mennék vissza hozzájuk. Hát néha csak az, hogy marad bennünk sértettség.
tegnapelőtt 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Ez a hiúságod..már bocsi..kaz, hogy téged megcsalt stb, de bezzeg a másikat elveszi feleségül.

Ez lehet benne.

tegnapelőtt 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3 válaszolóval értek egyet.

Hiúságodat bántja, hogy a másik nővel révbe ért és házasság gyerek miközben te éppen egyedül vagy. Ha lesz egy szerető partnered, akkor olyan gyorsan el fogod felejteni az exedet mint a pinty, addig viszont gondolni fogsz rá, ha tetszik, ha nem.

Menjél társaságba ismerkedjél ezerrel, mert a magány még rátesz egy lapáttal, kell valaki aki eltereli a gondolataidat.

tegnapelőtt 21:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Talán igazatok van és hiúság. Bár eddig bármikor azt írta, hogy ha esélyt adok azonnal visszajön, nevetségesnek tartottam és nem kellett. Nem zavar, csak sokszor eszembe jut, és nem értem mi a fenéért. Emberi hülyeség, valószínű. Köszönöm a válaszaitokat.
tegnapelőtt 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs párod.
tegnap 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!