Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnősül az exem. Miért foglalkoztat ez ennyire engem?
Kerestem a választ magamban, és egyszerűen semmi. Jelenleg nincs párom, jól érzem magamat egyedül, és semmi esetre sem szeretnék az exemmel lenni. Megcsalt, csúnyát átvágott, én hagytam ott őt. Tehát nem merül fel bennem, hogy húú de szeretnék a lány helyében lenni. Ráadásul a kapcsolata és jegyessége alatt sokszor próbált elérni engem, találkozóra hívni, tehát az sincs, hogy ,,jól kibabrált velem, most meg valakihez hűséges.”
Egyszerűen nem értem, miért jut ez eszembe ilyen gyakran.
Fordult már elő veletek hasonló?

Ez a hiúságod..már bocsi..kaz, hogy téged megcsalt stb, de bezzeg a másikat elveszi feleségül.
Ez lehet benne.

3 válaszolóval értek egyet.
Hiúságodat bántja, hogy a másik nővel révbe ért és házasság gyerek miközben te éppen egyedül vagy. Ha lesz egy szerető partnered, akkor olyan gyorsan el fogod felejteni az exedet mint a pinty, addig viszont gondolni fogsz rá, ha tetszik, ha nem.
Menjél társaságba ismerkedjél ezerrel, mert a magány még rátesz egy lapáttal, kell valaki aki eltereli a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!