Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkoztat ez a nő engem ennyire?
Egyszerre csak 1 nővel ismerkedj!
Javaslom hogy azzal, akivel már alakulnak a dolgok. Ha esetleg kiderülne, hogy mégsem illetek össze, akkor már próbálkozhatsz a másiknál. (Nem illik egyszerre több embert is lefoglalni.) :,D
Beszélj azzal akivel soha nem beszéltél még. Mert ha azzal a holggyel kezdesz valamit akit megismertél. Akkor is arra a holgyre fogsz gondolni akit nem tudsz elfelejteni. Es ez nem fer azzal, akit most megismertel. A masik holgy ezek szerint nem is ismer. Igazabol csak toled fugg hogy beszelsz-e vele vagy sem.
De amugy lehet egyesnek lesz igaza.
Volt ilyen. A gimis éveim alatt megismerkedtem egy csajjal egy másik városból, jót beszélgettünk. Nem nézett ki antiszocnak, de a netet kerülte teljesen. Közben teljesen véletlenül megismertem az osztálytársnőjét. Foglalt volt de sokat irogattunk és nem volt semmi olyan téma, de jól elvoltunk. Sokszor ő keresett engem. Személyesen csak 1-2x taliztunk.
Ahogy múltak az évek mindkettővel megszakadt a kapcsolatom. Aztán az elsővel ismét közelebb kerültünk, de volt hogy ő kezdett el kerülni mire komolyabb lehetett volna a dolog. Aztán akkor jelentkezett ismét, mikor más volt alakulóban. Így nemet kellett mondanom.
Mostanság egyre inkább vágynék egy beszélgetésre az 1-essel, de tudnám, hogy úgysem lehetne semmi. Viszont a 2-es... valahogy ennyi év után is azon gondolkozom, hogy mi lehet vele és sajnálom, hogy csak barátok voltunk... Olyan fura, leírhatatlan érzés van vele kapcsolatban bennem...mintha még lenne közös ügyünk a jövőben. Szívesen felvenném vele a kapcsolatot, de ennyi év után dilisnek nézne, hogy mit akarok. Korábban próbaltam írni neki, de teljesen lekezelő, nemtörődöm volt... Nem az akivel olyan jól elvoltunk anno...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!