Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna egy kérdésem, ami szerintem nem csak engem foglalkoztat, hanem minden fiút és lányt egyaránt. Vélemyényetek erről?

Figyelt kérdés

Nos, arról van szó, régóta gondolkozom már ezen, és most végre leírom és érdekelne erről a véleményetek.

Mindig azt mondjuk , hogy minden jó csajnak/pasinak van csaja/pasija, szerintem azzal is elég sokan vagyunk úgy, ha megtetszik egy nagyon helyes fiú/szép lány, azt mondjuk magunknak vagy azt mondják nekünk, túl szép hozzám, á ezzel én úgysem jöhetek össze stb. negatív kijelentés. Tételezzük fel (most lányként beszélek, a fiúkra ugyanez vonatkozik, nyilván lányt képzeljenek oda) van 50 srác ebből 20 helyes, jól néz ki 30 inkább rondának mondható, annak a 20-nak is kell barátnő, hiába szépek és mondják rájuk, hogy a helyes pasikkal nem stimmel vmi sosem, pl. beképzeltek, buták, stb. de nekik is kell barátnő, boldogság.

Kérdem én : Miért, miért kell nekem abból a 30 csúnyából választanom???

2010. szept. 21. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Vagy választasz a szerinted 30, szerintem 25 csúnyából, vagy a maradék 5 normálisból.

Döntés a tied. Miért? Mert a többiek valószínű leszarnak. Most mire vagy kíváncsi, mert azt se lehet érteni. Vagy nekem tök alap a válasz a kérdésedre.

2010. szept. 21. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Előbb fogalmazni tanulj meg, utána pasizz. Ok?
 3/9 anonim ***** válasza:
ezzel én is igy vagyok és épp ezért vagyok most is egyedül:S 21L.
 4/9 anonim ***** válasza:
Most mivan? ,,,O.O,,,
2010. szept. 21. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:
miért, miért kell külső alapján választani? nekem ez elég fura, hogy vannak a csúnyák, meg a helyesek és te ilyen kategóriákból akarsz válogatni... legyél azzal, akit tudsz szeretni. meg akinek kellesz.
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért mert te is belül csúnya vagy ha így kategorizálod az embereket hogy csúnya meg helyes/szép. Nagyon sok ember van átlagos vagy átlagon aluli külsővel de ettől még egy értékes ember. Sőt lehet belül előbb érdemelnek meg egy jó csajt/pasit mint te aki szarnak sem nézi őket viszont te elvárod a jó pasitól/csajtól hogy összejöjjenek olyanokkal mint te aki úgy gondolja hogy túl jók hozzád képest.

Sokkal egyszerűbb lenne ha az emberek nem azzal foglalkoznának hogy ki néz ki jól vagy rosszúl. Ha csak nincs valami születési rendellenessége akkor nem hiszem hogy egy ember tud csúnya lenni, csak vannak tényezők mint pl valaki jobban öltözködik és ezzel felhívja a figyelmet, vagy önbizalommal telibb.

7/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, gondoltam, hogy nehéz lesz megérteni. A lényege az, hogy a szépség persze szubjektív de vannak emberek akikre mindenki rátudja mondani , hogy jól néz ki.ÉS épp ez a lényeg : HA NEKEM EGY SZÉP EMBER TETSZIK MEG, AHHOZ VONZÓDOM, miért kéne egy kevésbé szépet kevésbé kedveset választanom, csupán azért mert a szép nem lehet enyém?
2010. szept. 21. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
na jó,nekem ehhez túl késő van..talán holnap nekifutok mégegyszer.
2010. szept. 21. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha a külsőből itélsz,mindig a találsz szebbet.

Ha a belsőt nézed,rájössz hogy mennyire szerencsés vagy,s hogy Nála szebb nem létezik.

Szerintem x)

Kicsit meg kéne komolyodnod ha pasizni akarsz. Ha így folytatod mindig más "jópasi" fog pofára ejteni.

2010. szept. 21. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!