Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátnőm rájöjjön: tényleg szép és nem a kinézete foglalkoztat csak?
Nagyon-nagyon szeretem, de néha számomra már rohadtul idegesítő, amit csinál. Mert felesleges... 20 éves, de méregdrága ránctalanító krémeket használ, kezelésekre jár, folyton diétázik, edz, krémezi magág kozmetikus... stb.
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy jól érzi magát így, zavar engem már... Annyira feleslegesek ezek a dolgok egy 20 éves nőnek... :S
Mit tegyek? Hogy növeljem az önbizalmát?
F28
határozottan le kell szidni, hogy előtted fejezze be a nyavajgást! és ne merjen rosszat mondani magáról, mert kikészít.
aztán megkérdezni: miért akarod magad velem megutáltatni?
hidd el, el fog hallgatni.
jópárszor még bekóstol de tartsd magad az elvhez!
és előbb utóbb elfogadja magát.
ezzel megoldódik a probléma
először, lehet bántónak érzi
ezért még be fog párszor próbálkozni, te maradj határozott
utána panaszkodik rád
azután nem mer előtted ilyen kijelentéseket tenni
azután elkezd máshogy gondolkozni!
azután elfogadja önmagát!
a pozitívra kell koncentrálni mindig
kérdezheted tőle pl: "ok. azt már tudjuk mit utálsz magadban. és mi az ami tetszik?"
erre olyat mond, hogy semmi.
te csak annyit felelj lenézően:"ez elég sajnálatos"
soha de soha ne vigasztald! láttad már annak semmilyen hatása nincs, az én javaslatomban még romboló is lehet!
tudom, hogy nem nyavajog!
a hatás miatt kell ilyen határozott, kemény szavakat használnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!