Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerős 50es férfi megcsalja a vele egyidős feleségét. Miért?

1: azért a kapuzárási pániknak lennének más jelei is nem? A pasi nem úgy néz ki mint aki pánikolna a kora miatt.
2: nagyon nagy az összhang köztük amikor együtt látom őket, tényleg idillinek tűnik a kapcsolatuk.

Attól még lehet köztük összhang a hétköznapi dolgokban. A szex témába nem láthatunk bele kívülről.
Ha tudod, hogy kivel csalja, abból lehet rá következtetni, hogy mi hiányozhat, de persze az is csak feltételezés marad.

Nem tudom pontosan hány éves lehet a nő, de fiatalabb nagyon sokkal ez biztos. (Egy kép alapján)
De nem is olyan különleges, nem isértem. Vannak nála sokkal szebb nők.
Érdekes, megkérdezném a pasitól is de nem tudja, hogy tudok róla 😬

Hiányzik otthon egy fontos dolog, a szex.
Valószínűleg a nő menopauzás, nem kívánja, nem nedvesedik, stb.

Hány éves volt a nő akivel megcsalta?
Ez azért fontos adat a motiváció felderítésében.

"Nem tudom pontosan hány éves lehet a nő, de fiatalabb nagyon sokkal ez biztos. (Egy kép alapján)"
Akkor meg is van a válasz. Mondjuk Heidi Klum még 50 felett is bombanő, de ez aligha igaz a hétköznapi kortársaira, a közelébe sincsenek. Fun fact: az 50-es nők túlnyomó többsége egyáltalán nem vonzó, hanem már keményen öregszik. Szóval nincs oka arra a férjének arra, hogy hűséges legyen hozzá, mivel a férfiak többsége a fiatalos/fiatal nőket szereti.
Gyurcsány is megmondta, hogy akinek öregecskedő felesége van, az fiatalabbat érdemel:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!