Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy ismerős 50es férfi megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerős 50es férfi megcsalja a vele egyidős feleségét. Miért?

Figyelt kérdés
Külső szemlélőként azt mondom tökre rendben vannak a feleségével. Negyedévszázada együtt vannak, ezalatt megteremtettek maguknak mindent. Szép ház, fix munkák, van egy egyetemista gyerekük is. Anyagi jólét, utazgatások, közös programok, látszólag tökéletes a család és az életük. Mi vezérli akkor a pasit? Kíváncsiság? Unalom?

márc. 7. 09:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
45%
A megcsalásnak, meg az idilli kapcsolatnak semmi köze egymáshoz. A megcsalás szexről szól, és a szexben egy férfinak mindig is hatalmas részt tesz ki az újdonság, ismeretlenség faktor. A férfiak biológiailag úgy vannak megalkotva, hogy meg akarják kefélni a nők 86%-át. Ilyen egyszerű a megcsalás, olyan p*ncit akar dugni, ami számára ismeretlen. Ha nem létezne erkölcs és szociális norma, meg tisztelet, érzelmek, meg miegymás, én is minden nap más nővel kavarnék.
márc. 7. 13:46
 22/33 A kérdező kommentje:
20as: okos vagy. :) köszi az építő kommentet.
márc. 7. 14:12
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
20-as vagyok: neked mi közöd mások magánéletéhez, ha a te kapcsolatod rendben?
márc. 7. 14:22
 24/33 A kérdező kommentje:
Ahogy a kérdésemből is rájöhettél volna, kíváncsi vagyyok, hogy mi vezérel egy olyan faszit akinek mindene megvan de az még sem elég. Rajtad kívül mindenki megértette a kérdésemet.
márc. 7. 14:40
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Továbbra sem értem mit érdekel téged mások magánélete? Erre válaszolj. Ja hogy az nem megy.
márc. 7. 14:44
 26/33 anonim ***** válasza:
80%

14:

“Szeretői minőségben rajongok érte, nem is értem hogy lehet ennek a pasinak hátat fordítani este az ágyban, én legszívesebben éjjel-nappal vele dugnék és az ágyon kívül is roppant érdekes embernek találom, aki rendkívül szórakoztató és intelligens.”

Ha egy nálam évtizeddel fiatalabb dekoratív kiscsaj ilyeneket mondana rólam meg ezt éreztetne is velem, asszony ide, asszony oda, úgy ugranék fejest a szeretői viszonyba mint a kisangyal és aztán vígan úszkálnék benne. Szerencsés a faszi akinek ez megadatik, innen is küldök neki egy pacsit. Akárhonnan nézem két jó nőt dughat egyszerre, emelem kalapom! Nekem csak egy van otthon, őt sem tudom rávenni a szexre, rajta kívül meg a kutya se bagózik felém. Vannak hasonlóan nyitott barátnőid, egy haverom kérdezi?

márc. 7. 14:57
 27/33 A kérdező kommentje:
Nem az ő magánélete érdekel. :) te meg továbbra is értetlen vagy.
márc. 7. 14:57
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Akkor kinek a magánélete erdekel, ha nem a sajátodéval foglalkozol? 🤷‍♀️🙈
márc. 7. 15:08
 29/33 A kérdező kommentje:

Az engem pont nem érdekel hogy mikor mit csinál, az érdekel miért csinálja ez pedig egy elég általános probléma. A kérdésem arra irányult, hogy egy olyan ember akinek látszólag tökéletes az élete és mindene megban miért megy mégis félre. :)

Te viszont látom nagyon frusztrált vagy, lehet neked sem ártana egy kis szex. 😊

márc. 7. 15:19
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
18-as vagyok. A nyitott kapcsolat nagyon kevés párnál jön létre. A féltékenység miatt nem működik ez sokaknál, meg eszükbe se jut ilyesmi. Sokkal elfogadottabb a sunyiban megcsalás, majd a válás, amikor kiderül. Ami szerintem sokkal rosszabb megoldás. Nálunk is volt eleinte féltékenység, de túl vagyunk ezen és most nagyon izgi már az egész, amikor összejön valami. Az is tök izgalmas, amikor neten elkezdek ismerkedni valakivel és napokig megy az írkálás, video hívás, stb..
márc. 7. 15:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!