Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerős 50es férfi megcsalja a vele egyidős feleségét. Miért?

"látszólag tökéletes a család és az életük"
Ó, ha minden házasság olyan szép lenne, amilyennek kívülről látszik!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mi motiválja?
Elmondom, a látványról, hogy feláll neki, nem szorul szildenafil segítségére és fiatalnak érzi magát.
Szeretheted a párod személyiségét és ragaszkodhatsz hozzá, de egy átlagos 50 nő teste nem a férfiak álma, tisztelet a kivételnek. Ha egy jó alakú fiatal nőt szed össze és szexelnek ezerrel, az simán szólhat pusztán a szexről, nem kell többet belegondolni.

Vagy: kiegészítve az ex-miniszterelnököt: fiatalosat érdemel.
Én jó géneket örököltem, 50 felett is letagadhatok majd tíz évet.
Nem fogok együtt lenni egy tipikus 50-es nővel, ha ő csúnyán öregszik. Vagy legyen egy Heidi Klum féle fiatalos, 50-es bombanőm, vagy egy fiatalabb, de nem alkuszok meg.
Plusz, ne legyünk álszentek: ha egy nő jól néz ki 50 évesen, akkor ő sem feltétlenül egy csúnyán öregedő manussal lesz együtt.
Erre pont az általam említett Heidi Klum a példa, akinek 30-as pasija van.
Aki teheti, fiatalabbat/fiatalosat választ.

"Külső szemlélő" - az emberek nem teregetik ki a szennyest, attól hogy kifele mosolyognak házon belül még lehet üvöltöznek, veszekednek.
"Látszólag minden tökéletes" - hát pont a félrekúrása mutatja, hogy csak látszólag :)
Ház, kocsi, vagyon, utazások - bocs, de szerinted az embert ez indítja be szexuálisan, ettől élvez el???

Egyébként a félrelépések leggyakoribb oka:
- Érzelmileg elhidegült kapcsolat. A felek már csak lakótársak. Ettől funkcionálisan (kifelé) még tökéletesnek tűnhet, csak már érzelmek, vágy nincs. Laknak együtt mint két albérlőtárs - vele is intézni tudod a dolgaidat, jól érezd vele magad, de mégsem vagy rágerjedve.
- Érzelmileg alapból sekélyes kapcsolat "csak legyen valakim" alapon belevágtak, s közben szembejön olyan aki valóban megmozgatja.
- Örök vadász, ha szőke miss word a párja akkor is rákíván a szomszéd átlagos barna lányra.
15: Bocs de nekem nem egyértelmű, hogy a kapcsolat minősége a szex minőségétől függ. 10éve házas vagyok (40es korosztály) vannak jobb és rosszabb időszakaink mindentéren (szexben is) de eszembe nem jutna félrelépni. Nekem számít az amit elertünk, és felépítettünk együtt.
Érdekes ezeket olvasni. Ennyire általános és elfogadott, hogy ebben a korban szeretőt tart az ember?!
Egyébként a pasi szerintem jól tartja magát, sportol,edzeni jár,szaunázik. A nő nem ilyen sportos alkat, de nincs lecsúszva sem.

Mi pl. nyitott kapcsolatban élünk egy ideje, mert hosszú évek óta együtt élünk. Jól megvagyunk, de a szex egymással már eléggé egyhangú. Mindkettőnket nagyon feldob, ha néha összejön valami kaland. Férjem 54 éves, én 42.
Pl a nő, akivel mostanában férjem kavar, ő családos anyuka, nagyon jól néz ki, dekoratív, de a férje otthon cselédnek tartja csak, nem érzi magát nőnek mellette, nem szeret otthon lenni, stb. Viszont közösségi oldalakon ők is eljátsszák a boldog családot. Hibátlan külső megjelenés, ölelkezős képek, a gyerekekről képek, tengerparti nyaralások, wellness képek. Plusz egymás megosztásait szivecskézik, plusz dicsérgetik egymást, stb. Múlt héten szexelt párom a nővel, míg a férje a munkahelyén volt. 🤣
18-as.
A kommentek alapján már rájöttem, hogy kicsit maradi vagyok. Tényleg működik ez a nyitott kapcsolat dolog?? Minden más oké, csak a szex nem, és ezért képesek vagytok osztozni egymáson?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!