Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerős 50es férfi megcsalja a vele egyidős feleségét. Miért?

Nem tudjuk, tényleg olyan frankó-e minden otthon, mint amilyennek látszik.
Ezzel együtt is undorító dolog a megcsalás.

Én nem itélek el senkit, aki szeretőt tart, vagy "csak" nyitott házasságban él.
Én egyiket sem tudnám csinálni. A pszichiáter megmondta a válásom után, hogy hülye voltam, mert nem elválni kellett volna, hanem szeretőt tartani. Sajnos későn szólt :)
48f

#17 olvass utána, 10-ből 9 kapcsolat nem az anyagiak, nem a gyermeknevelésről, politikáról stb. vallott eltérő nézetek miatt fut zátonyra, hanem mert nincs meg a felek között a megfelelő mennyiségű ÉS minőségű szexualitás. Frusztrációt, feszültséget szül ami a felszín alatt izzik. Sokan észre sem veszik miért türelmetlenek a párjukkal, miért ugranak minden apró ...ságon egymás torkának.
Nálatok valószínűleg azonos a libidótok szintje. Ezért nem okoz problémát neked, ha a mennyisége / intenzitása időnként mérséklődik - a férjedé is ilyen, a tiéd is, ezen a téren összepasszoltok.
Ahol viszont eltérés van ott nagyon-nagyon komoly feszültségforrás. Egy ideig megy a rimánkodás, vita rajta, de utána van aki elkezd félredugni, más meg válni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!