Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van 1 langyos házassággod, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 langyos házassággod, de mégis azt választod a szeretőd helyett, később nem bántad meg?

Figyelt kérdés
Ha még ezután is langyos marad a házastársaddal a kapcsolat, utólqg nem bánkódtál hogy mégis a szeretőt kellett volna?

jan. 13. 14:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
76%
Nem az ember rossz, hanem amit tesz. A csalás, hazugság, a másik átverése az rossz, mindegy, hogy párkapcsolatban, barátságban, üzletfelek között... stb. Szerinted nem?
jan. 15. 07:27
 62/68 anonim ***** válasza:
23%

61-es.

Végig olvastam az összes kommentet, nem egy ember konkrétan ezt írta amit az előbb mondtam, ami számomra kicsit vicces és rettentő szűklátókörűségre és egyszerűségre utal.

Emberek vagyunk, hibázhatunk és mindenki hibázik. Ki kisebbet, ki nagyobbat...ettől nem lesz rossz ember.

Sokan meghallják a megcsalás szót és zsigerből elhordják mindennek aki ilyet tesz, minimálisan sem gondolkoznak el rajta, hogy megcsalás és megcsalás között is óriási különbségek tudnak lenni.

Ettől függetlenül nem vitatom, igazad van a megcsalás rossz és teljes mértékben megértem, hogy ez a legtöbb embernek elfogadhatatlan. Nekem itt leginkább a szemellenzővel van a bajom amit sokan hordanak.

Mondom mindezt úgy, hogy SOHA nem csaltam meg a páromat.

Kerültem hozzá nagyon közel, én is tettem olyan dolgokat amire nem vagyok büszke de sikerült valahogy nem átlépnem egy határt.

jan. 15. 07:45
 63/68 anonim ***** válasza:
53%
A bizalomvesztés, ami ezt "mondatja". Meg lehet érteni a másikat, meg is lehet bocsátani. Csak bízni nem lehet benne többet.
jan. 15. 08:38
 64/68 anonim ***** válasza:
46%
63: és téged hogyan érint, hogy az én párom elveszti bennem a bizalmát? Sehogy.
jan. 15. 08:44
 65/68 gergelice16 ***** válasza:
40%
#64 És ha mondjuk tudomásomra jut, hogy egy kisgyereket vernek otthon, akkor nem léphetek közbe, mert nem érint engem? Nyílván a különböző esetekben különböző határokat kell tartani, és a mi esetünkben például nem tehetném meg azt, hogy rákényszerítelek arra, hogy mit tegyél. Ugyanakkor szerintem egy figyelmeztetés még a határon belül van akkor is, ha csak egy vadidegen vagyok, maximum nem fogadod meg, az már tényleg nem tartozik rám. Egy megcsalással nem csak a párod lelkét károsítod meg, hanem a sajátodat és a szeretődét is valamelyest. És igen, ha azt látom, hogy valaki az önzőségéből fakadóan bántalmaz másokat, amellett nem akarok elmenni csak úgy. Ráadásul ha itt írjuk le, hogy azok akik szeretőt tartanak végtelenül önzők és gyerekesek, akkor még csak nem is címeztük meg senkinek, mindenki eldönti, hogy magára veszi-e vagy sem. Nem látom be, hogy miért lenne helytelen ezt kijelenteni. Ha 1000 ilyen emberből csak 1 is elgondolkodik, hogy talán hibázott, és változtatnia kellene az emberekhez való hozzáállásán (vagy legalább elindítottuk ezen az úton), már megérte.
jan. 15. 13:56
 66/68 anonim ***** válasza:
35%
64. Dehát nem téged vagy valakit kritizáltunk, hanem ez egy nyilvános fórum, ahol egy kérdést rakott fel valaki és lehet ilyen akár elvi dolgokról vitatkozni.
jan. 15. 14:12
 67/68 anonim ***** válasza:
44%
Aha, azért konkrét válaszolóknak címezgetitek a véleményeiteket…
jan. 15. 15:06
 68/68 anonim ***** válasza:
76%
Az mindkét oldalra igaz, hogy átmegy a vita személyeskedésbe.
jan. 15. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!