Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van 1 langyos házassággod, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 langyos házassággod, de mégis azt választod a szeretőd helyett, később nem bántad meg?

Figyelt kérdés
Ha még ezután is langyos marad a házastársaddal a kapcsolat, utólqg nem bánkódtál hogy mégis a szeretőt kellett volna?

tegnap 14:24
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
28%

Ha szeretnék medencében úszni, de nincs itthon olyan, akkor uszodába megyek. De amikor elindulok oda, havi 2-4 alkalommal, akkor előtte nem verem szét az itthoni fürdőszobát.

Érdekes, hogy sokan meg igen. Legalábbis ezt kamuzzák.

tegnap 19:45
 42/57 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet összehasonlítani tárgyakat emberrel? Nos úgy, hogy egy érzéketlen nagy nulla vagy aki kibúvokat keres azért, hogy jobban érezhesse magát. Poliamor kapcsolatok is vannak. Lehetne több partnered egyszerre. De nem te inkább csalod a párod. Hiába akinek nincs EQ-je az sose fogja föl, hogy miről dumálok. Élj tovább hazugságban. Gratulálok neked is!
tegnap 19:52
 43/57 anonim ***** válasza:
44%
Úgy beszéltek itt a válásról, mintha egy egyszerű szakítás lenne, amikor az ember felpakol, kisétál az ajtón, nyom egy “csá”-t aztán mindenki boldog. Akiket szerződések, vagyon, gyerekek kötnek össze, azok csak így simán NEM TUDNAK kisétálni az ajtón. Vannak emberek akik inkább keresnek valami fűszert és amúgy vígan elvannak otthon, ránézésre meg sem mondanád hogy szeretője van az egyik félnek. Nyilván van olyan eset, amikor egy házasság amúgy is menthetetlen, de nem minden ember azért lép félre mert otthon nyakig ázik a langyos fosban. Van olyan is amikor amúgy tök jól funkcionáló pár egyik felének egyszerűen nem elég a házasélet, akkor sem ha amúgy minden más területen tökéletes párost alkot a párjával. Olyan házasságot minek dobjon el az ember pusztán a szexért?? És igen, nem vagyunk állatok, meg tudjuk állni, ugyebár, de nem vagyunk egyformák. Vannak emberek akik elvannak a szar szexszel, megvannak akik nagyon nehezen tolerálják ezt az állapotot.
tegnap 19:58
 44/57 gergelice16 ***** válasza:

#41 Viszont a te példádban, ha folyton csak uszodába jársz, egy idő után már a fürdőszobád elveszti a varázsát, egyáltalán nem fogod otthonosnak érezni, mindig csak az uszodába akarsz menni fürödni. Míg ha elhatározod, hogy te mostantól csak a saját medencédben fogsz fürödni, akkor az a medence sokkal többet fog jelenteni számodra, és képes leszel annyira megbecsülni őt, amennyire érdemli.

Elég erőltetett lett ez a példa, és nem is sikerült annyira jól átadni, amit akartam (más is megpróbálhatja), de talán valamennyire érted. Vagy ha nem, akkor térj vissza az eredeti témához, és értsd meg azt is, hogy a párod sokkal több mint csak test, jobb esetben van a kapcsolatotoknak lelki oldala is, ami sokkal fontosabb, mint a lelki.

tegnap 20:04
 45/57 anonim ***** válasza:
42%

Már leírtam, hogy nemcsak a válás vagy a szakítás lehet opció. Nyugodtan lehet élni nyitott házasságban, lehet kefélni mással/másokkal, de tudjon róla a párod aki belement és lehet ugyanúgy fogja csinálni mint te.

Nem tudom komolyan hogyan lehet figyelmen kívül hagyni ezeket a verziókat amikor teljesen akceptálhatóak ha mindkettő fél szeretné, megbeszélik.

Egyedül az a válasz rá, hogy a partner elé állni nincs bátorság hiszen gyávák vagytok és inkább csaljátok szarrá akinek hűséget fogadtattok. A gyerek nem kifogás, se a pénz amikor más 4 gyerekkel is képes elválni szegényebb körülmények között egyedül, vagy talál olyan partnert akivel boldog lehet.

Saját magatoktól veszitek el az esélyt tőle.

Nem lehet boldogan élni úgy, hogy hűtlenkedtek és aztán a házastárs/partner szemébe is hazudtok, hogy szeretitek nemcsak itt a GYK-on. Vagy megölitek egymást a méreggel, veszekedésekkel és a gyerekek meg abban nőnek fel ha vannak.

Tönkretesztek pont azokat magatok körül akiket szeretni illene a saját önzőségetek miatt.

tegnap 20:07
 46/57 anonim ***** válasza:
45%
#45: Megpróbáltam a nyitott házasságot felvetni, sőt mi több, már anno a kapcsolatba is úgy mentem bele, hogy nekem kell kilépőkártya mert ismerem magamat. A férjem eleinte belement, de ahogy azt látta hogy lépnék is, azonnal kiverte a balhét, felrúgta az egyezségünket és elkezdte a lelkiterrort a témával kapcsolatban. Ismeri a szeretőmet látásból, mondtam is neki az elején hogy vágyom erre a férfire, hogy flörtöl velem és közeledne, mindent elmondtam neki mert a nyílt kommunikációban hiszek. Sajnos nem minden ember nyitott arra amit mondasz, akkor sem ha kezdetben azt állítja. A vita vége az lett, hogy hisztiből kikelentette, szarik rá az egészre, húzassak vele gumit és többet nem akar hallani a témáról. Így tettem.
tegnap 20:13
 47/57 anonim ***** válasza:
57%
45. Te ennyire egyszerű vagy??? Szerinted 100-ból hány ember nem küldené az anyjába a párját, ha az előállna azzal, hogy nyitott kapcsolat vagy akár csak 1 szerető is, de kell neki?
tegnap 20:16
 48/57 anonim ***** válasza:

Tud róla, az már az ő problémája, hogy bár nem tetszik neki mégis veled van. Talán neki is van legalább egy szeretője mint neked. Nem látok ilyen szituációban problémát.

tegnap 20:17
 49/57 anonim ***** válasza:
34%

"Van olyan is amikor amúgy tök jól funkcionáló pár egyik felének egyszerűen nem elég a házasélet, akkor sem ha amúgy minden más területen tökéletes párost alkot a párjával. Olyan házasságot minek dobjon el az ember pusztán a szexért??"

Szexért nem kell eldobni, ugye? Működik a kapcsolat, mindent meg lehet beszélni, nemde? Akkor miért olyan bonyolult megmondani a szemébe, hogy "ki akarod magad élni"?

Oka egyszerű; gyáva és egoista vagy!

Neked jár az élvezet mással, de neki nem és nehogy kirakjon bár "jól működő" házasságban élsz.

tegnap 20:21
 50/57 anonim ***** válasza:
23%

Elég sarkos véleményem van a dologról.

De én ezt tapasztaltam eddigi életem során.

Aki soha nem csalta meg a párját valamelyik kategóriába beletartozik:

1. Egyszerűen nem volt rá még lehetősége sem, nem találkozott olyannal akivel kölcsönösen vágytak volna egymásra.

2. Nincs hosszú ideje kapcsolatban.

3. Szexuális étvágya minimális.

4. Volt olyan szerencsés helyzetben, hogy gond nélkül ott tudja hagyni a házasságát mindenféle érzelmi és anyagi veszteség nélkül.

+ És persze ide írhatom azt is, hogy van aki azért nem csalta meg a párját mert őszinte, tisztalelkű, hűséges és becsületes…és mert a 4 pont valamelyikébe tartozik.

tegnap 20:31
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!