Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 langyos házassággod, de mégis azt választod a szeretőd helyett, később nem bántad meg?
Ugye fogyatékos vagy? Leírtam, hogy lehet nyitott kapcsolatban is élni, lehet hármasban is lenni akár, vagy orgiákban részt venni ha a mindkettő házastárs/partner szeretné.
Csak ki kell nyitni a pofád és megmondani a feleségednek akit "imádsz, élsz-halsz érte", hogy mással akarsz kefélni és nem a háta mögött szarrá csalni. Akkor inkább válj, vagy verd ki és majd elmúlik a fasz feláll. :)
A sok szent fazék aki jelen van jobb ha befogja a fülét.
A megcsalás ha tetszik, ha nem, ha elhiszed, ha nem a kapcsolatok (mondjuk ami minimum megéli az 5 évet…) túlnyomó többségében megjelenik.
Ez marhára nem úgy működik, hogy lezárom a házasságom azután meg keresek valakit akit megd@gatom magam.
A szerető nagyrészt “kéretlenül” jön és borítja fel az addigi életedet és a kapcsolatod a vetett hitedet.
Ezt pedig közel sem olyan egyszerű lemeccselnie az embernek magában.
Én csaltam meg a férjemet.
Büszke vagyok rá?Hát marhára nem.
Jó embernek tartom magam? Ettől függetlenül nagyon is.
És hogy a kérdésedre válaszoljak kérdező.
Igen, megbántam.
Nem feltétlenül azt, hogy nem a szeretőmet választottam. Hanem azt, hogy akkor nem zártam le a házasságomat…bízva abban, hogy na majd most rendbe jönnek a dolgok.
Nem jöttek.
"A szerető nagyrészt “kéretlenül” jön és borítja fel az addigi életedet és a kapcsolatod a vetett hitedet."
A szeretőt beengedted szabad akaratból. Nem vagy jó ember mert hűtlen voltál. Ennyi.
15. -nél a pont!
Akik szerint szakítás a megoldás, a megcsalás előtt, ők vajon miképp csinálják? Odamennek a párjukhoz, ha feltűnik egy 3. fél, és közlik vele: "Szívem..., beszélnünk kell! Jött a céghez a Béla..., jövő héten kedden le akarom/fogom xopizni, így kérlek addig költözz el! Minden jót neked, szia!"
Létezik nyitott kapcsolat, hármas, orgia. Te is hülye vagy? Lehet a drága párod is megkíván masokat és mégse csal meg. Akkor miért nem lehet megbeszélni, hogy másokkal is akarsz? Mert gyáva féreg vagy és persze egoista aki csak magát nézi a társát pedig akit elvileg szeret és tisztel telibe szarja.
#15 Nagyon nem igaz, hogy a kapcsolatok túlnyomó többségében ez megjelenik, de mégha így is lenne, akkor sem lenne ez egy normális dolog, csak azért mert a sok idióta ezt csinálja.
Azzal egyetértek, hogy a kísértés kéretlenül jön. Pont ezért kell rá felkészülni egy házasságban. Én amikor megházasodtam pontosan tudtam, hogy vannak a világban "jobb" nők, mint a feleségem, mégis úgy döntöttem, hogy vele akarok maradni életem végéig, jóban rosszban, akkor is, ha kényelmesebb lenne megcsalni a feleségemet. Mert a házasság nem arról szól, hogy most per pillanat ő a legjobb, akit kifoghatok, ezért egy ideig elleszek vele. A házasság normál esetben egy olyan döntés, amivel lezárok bizonyos utakat, ezzel felvirágoztatva azt az egyet. Mert csak így van értéke egy házasságnak, ha cserébe lemondok más dolgokról. Ez egy felnőtt döntés, ami manapság valamiért nagyon nem népszerű. Hogy mások érdekében lemondj a saját kényelmedről. Pedig ez az igazi boldogság kulcsa...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!