Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírkózzak meg ezzel a hatalmas árulással?
Hogy bírkózzak meg ezzel a hatalmas árulással?
20 éves pasi vagyok, most tudtam meg hogy tavaly a barátnőm megcsalt.
A story nagyon durva , konkrétan annyira megviselt, hogy 2 napja nem bírok enni, hánytam a kajától. Tavaly nyár elején elutaztam 2 hónapra amerikába, faterom ott él, barátnőm itthon maradt, ő ekkor 17 éves volt.
Nyári táborba ment , tánctábor. Amikor hazajöttem, azzal fogadott, hogy terhes lett és már túl van az abortuszon, természetesen azt mondta én ejtettem teherbe mielőtt még elutaztam. Ami fura volt mivel megszakítással csináltuk. Kérdeztem, miért nem mondta el nekem , hiszem minden nap beszéltünk, azzal érvelt, hogy nem akarta tönkre tenni a nyaralásomat. Kicsit nehezteltem emiatt, mert haza utaztam volna hozzá.
Túltettük magunkat ezen, elfelejtettük mindketten. Aztán idén amikor a szalagavatója volt összefutottam egy régi ismerősömmel aki a barátnőm sulijába járt még tavaly. Kérdezte, hogy mizu, hogy hogy mi még együtt vagyunk és hogy tudok-e a tavalyi sulis balhéról. Nem értettem miért ne lennénk együtt, kérdezgettem és elmondta később hogy a suliban óriási balhé volt a barátnőm miatt, majdnem kicsapták, egy tanárnőt ki is rúgtak. Mindegy, a részleteket nem írom le mert gusztustalan az egész.
Már nem vagyunk együtt, azóta pszichológushoz járok, nem bírom túltenni magam a történteken. A gáz ha bosszút akarok állni?
Túl fogod élni, hidd el.
"azt mondta én ejtettem teherbe mielőtt még elutaztam. Ami fura volt mivel megszakítással csináltuk" - azért azt tudd, hogy ez egyáltalán nem 100%-osan tuti módszer a sztorin kívül is.
"azt mondta én ejtettem teherbe mielőtt még elutaztam. Ami fura volt mivel megszakítással csináltuk."
Mindentől függetlenül nagyon szépen kérlek, hogy kicsit tájékozódj a fogamzásgátlásról, a megfelelő védekezésről, mert így nagyon csúnya meglepetések fognak még érni a jövőben.
Úgy látom a kamu kérdések heti hívószava az "árulás" a téma pedig a csoportos szex.
Nem baj ez, jó a változatosság a napi 100 incel kérdés között, csak túl egyértelmű.
"Ami fura volt mivel megszakítással csináltuk. "
Az nem védekezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!