Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hatalmas bajba kerulhetek ha nem oldom meg?
Neveloszulo vagyok, van egy 17 eves alkohol szindromas nevelt lanyom aki le van maradva , ertelmileg enyhen serult.
Egy veletlen folytan megtudtam hogy a lany fogamtasgatlot szed, megtalaltam a szobajaban takaritaskor.
Sajnos a legrosszabb remalmom valt valora, a ferjemnek es a nevelt lanyomnak viszonya van. Ha ez kiderul akkor hivaralos eljarast inditanak. Mit tehetnek?
Fel kell jelenteni a férjedet! Akkor is, ha nem könnyű. Az a kislány szellemileg egyáltalán nem 17, és teljesen kiszolgáltatott helyzetben van. Lehet, hogy fel se fogta, hogy mi zajlik körülötte. A férjed pedig csúnyán visszaêlt a helyzettel. Akkor is, ha nem kényszerítette. Ráadásul azt se tudod, hogy mikor kezdték. Mióta van nálad a kislány?
Esetleg fordulj a Nane egyesülethez, hogy ilyen helyzetben mit tudsz tenni.
Mondjuk ez nem szerepel a kérdésben, de gondolom a kedves férjnek mennie kellett és beadtad a válást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!