Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan jöttél rá, hogy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttél rá, hogy megcsal a párod, ha ordító, hatalmas jel nem volt?

Figyelt kérdés

Gyanakszom a barátomra, hogy van neki valaki más. Nem dugdossa a telefonját, nem jön haza későn, semmi ilyesmi, de mostanàban csak akkor van együttlét, ha én akarom…

Tapasztalatok érdekelnének, mikor kezdtetek gyanakodni és miből jöttetek rá?

2023. nov. 13. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
29%

Ez nem hatalmas jel??😆

Ha nem is arra jel, hogy megcsal, de pl arra hogy nem vonzódik hozzád, unja a szexet veled, stb.

Ezek azok a storyk, amikor "megcsalt a párom de nem bírom elhinni, hát semmi jele nem volt"

2023. nov. 13. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:
2023. nov. 13. 15:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Első, te is leírtad, hogy konkrétan a megcsalásra nem jel, más dolgokra is lehet. Amik igaz szintén nem jók, de te ennyiből rögtön rátámadnál a másikra, hogy csal-e? A kérdésem arra irányult, hogyan jöttek rá mások. Bizonyosságot szeretnék.
2023. nov. 13. 15:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Feltűnően sokat járt át a haverja húgához. Először az volt a sztori, hogy festik a lakását, mert a csaj elhagyta a férjét a két gyerekkel és hazaköltözött a szülői házba. Mivel a haverja is ott lakott, eleinte abszolút nem gondoltam semmi rosszra, azt hittem, tényleg csak segít nekik a lakásfelújításban. Aztán voltak hirtelen lemondott randik, furcsa telefonhívások, amikor elvonult beszélni, és ha velem volt, mindig lenémította a telefonját vagy lefordítva tette az asztalra.

Mivel nekem volt lakásom, ő viszont a szüleivel élt, mindig nálam találkoztunk, volt kulcsa a lakáshoz. Egyszer, amikor már sejtettem, hogy valami lehet a háttérben, hazamentem munkából és a fürdőkád szélén máshogy voltak a dolgaim, mint ahogy otthagytam. Mivel utóbb kiderült, hogy a barátok és a család előtt is titkolták a viszonyukat, már tudom, hogy valószínűleg az én lakásomon találkozgattak, amikor én dolgoztam. Erre persze nincs bizonyítékom, de eléggé valószínű.

Másnap szakítottam vele és azt mondtam neki, tudok a viszonyáról, pedig akkor még csak sejtettem. Nem tagadott semmit és olyan volt, mint aki erre várt. Gyorsan összepakolta a cuccait, ami nálam volt és már ment is. Aztán aznap este már felvállalták a kapcsolatukat a facebookon, amitől konkrét hányingerem volt. Akkor nagyon fájt és dühös voltam magamra, hogy éveket pazaroltam rá, de aztán inkább átment örömbe, hogy megszabadultam tőle.

2023. nov. 13. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es! Ezt olvasni is több, mint szörnyű volt. Remélem azóta találtál valakit, aki valóban szeret, és megbecsül.
2023. nov. 13. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Habár nem írtam le konkrétan, de ezek szerint nem esett le.

Arra céloztam, hogy ha nem is csal meg (még), mindenképp valami nagy problémának a jele, hogy nem akar szexelni veled. Tehát ha megcsal, ha nem, baj van.

2023. nov. 13. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
#5 Igen, rá két évre rám talált az igazi, aki kilencedik éve testesíti meg számomra az álomférfit. Azt gondolom, hogy bármilyen fájóak ezek a csalódások, arra mindenképpen jók, hogy amikor az ember rátalál a számára tökéletes társra, egy életre megbecsüli.
2023. nov. 13. 15:51
 8/9 A kérdező kommentje:
6-os, leesett. Gondolod, hogy itt kérdezgetnék, ha nem látnám ezt? Nyilván nagyon zavar. De nem tudom megoldani a problémát, mert nem partner benne, így maradt, hogy kiderítsem, már itt tartunk-e.
2023. nov. 13. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem írta a kérdező, hogy a párja nem akar vele együtt lenni, csak hogy nem kezdeményez. Ha egyáltalán nem akarná, akkor visszautasítaná.

Kérdező, nem lehet, hogy valami problémája van a párodnak, ami miatt lecsökkent a libidója? Nálunk akkor szokott ilyen lenni, ha valami nehezebb élethelyzetbe kerülünk.

2023. nov. 13. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!