Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olivér79 kérdése:
Hatalmas dilemma, szeretem, de várjak rá? 45F
Figyelt kérdés
Sziasztok! 45 éves F vagyok a párom 60 éves csinos, fiatalos nő! 20 éve élünk együtt és tervezzük a további minimum 20at is. Viszont most jött egy férfi a párom életébe, akibe mint egy tini belebolondult. Neki ő az igazi szerető, sose volt jó még neki senkivel ennyire! Azt mondja hagyjam őt érvényesülni, hisz lehet neki már úgysem lesz senkije, hadd élje még ki magát 60 évesen. Nekem nagyon fáj az egész, de borzasztóan szeretem őt, viszont iszonyat érzés ezt elviselni, hogy mással, egy jobbal van és olyan vágyait éli ki, amiket talán velem még sosem! Azt mondja adjak neki egy hónapot, de mi a garancia, hogy utána véget ér ez a "tiniszerelem"? Mit tennétek?2022. szept. 20. 10:50
1/24 anonim válasza:
Itt a lehetőség, hogy lecseréld egy 35-ösre!
Tegyél meg mindent ebben a hónapban, hogy legyen kire lecserélned!
2/24 anonim válasza:
Otthagynám és keresnék egy korombelit.
3/24 anonim válasza:
45 évesen miért vagy egy 60 éves nővel? Egész más generáció.
Nyilvánvaló hogy nem úgy gondolkodik dolgokról ahogy te.
Nem igaz, hogy nem találnál egy korodbeli nőt. Volt egy kolléganőm ő poénból szokta az ilyen embereknek azt mondani, hogy "szedd már össze magad, mert szét vagy esve"! Ez rád is érvényes. Legyél már férfi, keress egy másik nőt!
4/24 A kérdező kommentje:
Nem véletlen írtam le h 20 éve vagyunk együtt, azaz tökéletes az összhang, mindenben stimmelünk, nagyon szuper életet élünk, azaz nem a korkülönbség a gond! Hanem, hogy mit gondoljak? Vajon visszatérhet e az ember egy ilyen kaland után a párjához? Lehet e a régi minden? Akár jobb akár rosszabb? Vajon várjak e? Miket kérjek tőle majd, ha vége a kalandnak? Vagy lehet sose lesz vége?
2022. szept. 20. 12:48
5/24 anonim válasza:
Az lehet, hogy az összhang jó, de ha ezt megcsinálja az akaratod ellenére, és ezzel fájdalmat okoz, akkor nem szeret téged.
6/24 A kérdező kommentje:
És lehet e, hogy szeret engem, csak saját magát jobban és önző? Mert ezt érzem. És annyira bele szerelmesedett az illetőbe, hogy képtelen józan ésszel gondolkodni.
2022. szept. 20. 15:48
7/24 anonim válasza:
A régi már valószínűleg nem lesz,mint ahogy az egy honap sem egy..
Csak kiéli a vàgyait? Vagy inkàbb az ujdonsàg varázsa...
8/24 A kérdező kommentje:
Az újdonság varázsa hozta meg neki a vágyakat amiket ki akar élni. Nekem a legnagyobb dilemmám, hogy ha tudom, hogy tényleg egy fellángolásról van szó és véget tud neki vetni ha vége (helyileg 1 hónap múlva már 50 km lesz az illetőtől), akkor nagyon nehezen, de lehet túl tudom élni és új alapokról kezdeni vele. De a kérdés, hogy képes e tényleg befejezni 1 hónap múlva?
2022. szept. 20. 16:17
9/24 anonim válasza:
Sajnos kétséges hogy egy honap utàn itt és most vége..
Most milyen gyakran vannak együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!